2023-09-19 07:05Nyheder

D-Link afslører ny serie af smarte gigabit-switche med PoE-understøttelse tilpasset videoovervågning

DSS-200G-10MP, DSS-200G-10MPP, DSS-200G-28MP, DSS-200G-28MPPDSS-200G-seriens smarte gigabit-switche med PoE-understøttelse til overvågning er ideelle til virksomheder i alle størrelser, der ønsker at styrke IP-videoovervågningsinstallationer.

[Stockholm – 19. september, 2023] – D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, har lanceret DSS-200G-serien, en række smarte gigabit-switche til overvågning. DSS-200G-seriens switche leveres med overvågningsfunktioner designet til at imødekomme kravene til overvågningsløsninger fra virksomheder i alle størrelser, herunder overvågnings-, administrations- og fejlfindingsværktøjer, hvilket gør håndtering af overvågningsnetværk lettere og hurtigere end nogensinde.

De nye intelligente administrerede switcher med 10/28 porte er specielt designet til overvågning og tilbyder omfattende overvågningsfunktioner med optimeret trafikstyring, PoE-understøttelse, nem konfiguration, fejlfindingsværktøjer og forenklet installation. De er også udstyret med en intuitiv webgrænseflade og Layer 2-funktioner til håndtering af netværket, hvilket gør det nemt at tilføje og konfigurere nye funktioner på virksomhedsnetværk uden komplicerede processer. Den valgfri overvågningstilstand registrerer automatisk D-Link-kameraer, tredjeparts IP-kameraer og NVR'er, hvilket giver realtidsadgang til enheds- og systemoplysninger såsom PoE-strømforbrug og budget, båndbreddeudnyttelse og enhedsstatus. VLAN-funktionen på switchene til automatisk adskillelse af kameraernes datatrafik fra resten af netværket sikrer datasikkerhed og prioriterer kameraernes datatrafik.

Derudover bruger serien en DIP-switch, der giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at tænde og slukke for funktioner som QoS, udvide PoE-forbindelsen op til 250 m, isolere porte, aktivere PD-Alive og spanning tree-protokoller uden at skulle få adgang til enhedens webkonfiguration. Som et resultat kan virksomheder, der ønsker at udvide deres netværk, installere IP-kameraer op til 250 meter væk og spare omkostninger, når de implementerer enheder såsom trådløse access points, netværkskameraer eller IP-telefoner, få mest muligt ud af hardwaren.

DSS-200G-seriens switche har høje PoE-strømbudgetter og op til 90W PoE++-understøttelse – perfekt til strømforsyning og tilslutning af krævende enheder såsom videokonferencesystemer og skærme, hvilket gør dem ideelle til virksomheder, der ønsker at implementere et fremtidssikret netværk. De er også udstyret med 6 kV overspændingsbeskyttelse mod pludselige elektriske overspændinger forårsaget af lynnedslag eller ustabile elektriske strømme.

"Hos D-Link anerkender vi, at sikkerhed og overvågning er meget vigtigt for enhver virksomhed, uanset skala og størrelse," sagde Claude Chou, administrerende direktør for D-Link Europe. "DSS-200G-serien er ideel til virksomheder, der ønsker at styrke deres overvågningsløsninger med en brugervenlig, omkostningseffektiv og pålidelig switch med fokus på datapålidelighed og funktionalitet."

 

 



Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera