2022-06-13 06:44Press release

VIVA Cruises laski vesille ensimmäisen rakentamansa risteilijän, VIVA ONE -aluksen

Uusi alus purjehtii Rein- ja Mosel-joilla vuoden 2022 ajan

 

(21.4.2022) Jokiristeilyasiantuntija VIVA Cruises on toivottanut perheen ensimmäisen rakentamansa aluksen tervetulleeksi laivastoonsa. VIVA ONE kastettiin kotisatamassaan Düsseldorfissa (Saksa) viime viikon torstaina seremoniassa, johon osallistui yli 160 vierasta. VIVA ONE tarjoaa erilaisia ​​jännittäviä risteilyreittejä Rein- ja Mosel-joilla koko tämän vuoden ajan,  lisää on luvassa vuonna 2023.

 

 

VIVA ONE -aluksen nimi viittaa siihen, että se on ensimmäinen VIVA Cruisesin rakennuttama risteilyalus. Aluksessa on 88 modernia hyttiä, yhteensä 176 hengelle. Aluksen hyteissä on parivuoteet. Aluksen on lisäksi juniorsviittejä (useimmissa ranskalainen parveke) sekä neljä parvekkeellista sviittiä, joissa pöytä ja kaksi tuolia. Uusi alus on tunnelmaltaan ja tyyliltään uskollinen VIVA Cruises -varustamon konseptille, puukalusteineen ja sinisen sävyineen.

 

VIVA ONEn vieraat voivat nauttia mm aluksen tilavasta aurinkoterassista, kylpylä- ja wellness-alueesta sekä sen kahdesta ravintolasta: Riversidesta ja VIVA's Bistrosta. Riverside on VIVA ONEn pääravintola, jossa on laaja valikoima aamiais-, lounas- ja illallismenuja – myös kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja. VIVA's Bistrosta löydät rennon tunnelman ja laajan valikoiman välipaloja sekä kevyitä aterioita, jotka ovat saatavilla varhaisesta aamusta myöhään iltaan - mukaan lukien salaatit, voileivät ja hampurilaiset.

 

VIVA ONE on myös ensimmäinen VIVA Cruises -laivaston alus, joka käyttää uusinta hybriditeknologiaa, joka on ympäristöystävällisempi. Aluksen 68 aurinkokennoa on sijoitettu sen aurinkokannelle. Alus käyttää rikitöntä GTL (Gas to Liquid) -polttoainetta, joka vähentää merkittävästi CO²:n kulutusta ja päästöjä. Siinä on parannettu autopilottitoiminto, joka ei ainoastaan ​​yksinkertaista navigointia, vaan myös auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta. VIVA ONElla vähennetään myös merkittävästi muovinkulutusta. Aluksen aulaan on sijoitettu kaksi vesiasemaa, joissa vieraat voivat täyttää uudelleenkäytettäviä vesipullojaan, vähentäen näin kertakäyttöisten mukien määrää.

 

Upouusi laiva tarjoaa erilaisia ​​viiden ja seitsemän yön reittejä Rein- ja Mosel-joilla vuosina 2022 ja 2023. Suurin osa lähdöistä on Düsseldorfin satamasta, joka on VIVA Cruises kotisatama. VIVA Cruisesin kotisivuilta on jo varattavissa kaikki vuosien 2022 ja 2023 risteilylähdöt.

 

 

VIVA ONEn ristiäisiin viime viikolla osallistui suuri määrä vieraita, mukaan lukien Andrea Kruse, VIVA Cruisesin operointijohtaja; Arno Reitsma, sveitsiläisen varustamon toimitusjohtaja; Scylla AG, VIVA Cruisesin emoyhtiö; Josef Hinkel, Düsseldorfin pormestari; ja Judith Rakers, tunnettu saksalainen toimittaja ja TV-juontaja, joka on VIVA ONEen kummi.

 

Andrea Kruse, VIVA Cruisesin operatiivinen johtaja, sanoi: ”Kovan työn ja parin epävarman vuoden jälkeen, olemme innoissamme laskiessamme vesille ensimmäisen rakentamamme laivan. VIVA ONE on huolellisesti suunniteltu vastaamaan VIVA Cruisesin henkeä ja hyödyntämään ympäristöystävällistä teknologiaa tuomaan ainutlaatuisia hetkiä ja eksklusiivisia kokemuksia vieraillemme, unohtamatta VIVA All Inclusive -tuotettamme. Odotamme innokkaasti toivottavamme suomalaiset vieraamme tervetulleeksi uudelle aluksellemme. He saavat kokea aivan uudenlaisen, ennenkokemattoman jokiristeilyn.”

 

Kaikkiin VIVA ONE -risteilyihin sisältyy VIVA Cruisesin VIVA All-Inclusive-konsepti. Se sisältää välipalat, täysihoidon, laadukkaat alkoholi- ja alkoholittomat juomat, itsepalvelu kahvi-ja vesipisteet, minibaarin, Rituals -luksusbrändin tuotteet hytissä, Wi-Fi sekä kaikki tipit ja juomarahat.

 

Lisätietoja VIVA Cruisesista on osoitteessa:

www.viva-cruises.com/en

 

 

- LOPPUU -

 

Huomautuksia toimittajille:

 

Tietoja VIVA Cruisesista

VIVA Cruises kutsuu sinut kokemaan Euroopan parhaat puolet, sellaisena kuin ne on tarkoitus kokea: hyvässä seurassa, uusista näkökulmista, palkituin palveluin ja hyvien mukavuuksien kera. VIVA Cruises tietää, etteivät kaikki matkustajat ole samanlaisia, joten yrityksen missio on tarjota vierailleen enemmän matkustamisen helppoutta, joustavuutta ja valinnanvaraa. Vuosikymmenten risteilykokemuksella Euroopan suosituimpiin kohteisiin, he ovat ylpeitä voidessaan tarjota ennenkokemattoman risteilyn, joka on suunniteltu rikastuttamaan, inspiroimaan ja löytämään kohteet uudelleen. Seuraten suurimpia jokia (Tonava, Elbe, Mosel, Rein, Rhône, Seine ja Main-Tonava-kanava) ja Itämerta, vieraat voivat perehtyä ajattomien kaupunkien ja kylien sydämeen sekä maailman kukoistavimpiin pääkaupunkeihin. VIVA Cruises tarjoaa myös tutkimusristeilyitä niin Pohjois- ja Länsi-Euroopassa kuin arktisilla vesillä SEAVENTURE-aluksella.

 

Korkearesoluutioisia kuvia voi ladata lehdistöhuoneesta.

 


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.

Contacts

Christine Engen
Creative Director & CEO
Christine Engen