2024-02-26 13:25Press release

United Spirit Nordic: Matkauutisia

Nizwa Fort, Oman

VIVA CRUISES: 2 viikon risteily uusimmalla VIVA ENJOY -risteilyaluksella

Olet varmasti kuullut ihanista VIVA Cruises -risteilyistä Reinillä, Tonavalla, Seinellä ja Rhônella? Pitkän viikonlopun risteilyt tarjoavat tunnetusti rentoutumista, kulttuuria, herkullista ruokaa ja ikimuistoisia kokemuksia. Tiesitkö, että VIVA Cruises järjestää nyt myös pidempiä risteilyjä upouudella VIVA ENJOY -aluksella?

14 päivää kestävä risteily matkaa Amsterdamista Budapestiin ja tarjoaa lukuisia kulttuurihelmiä.

Voit kokea esimerkiksi nämä:   

  • Aja riksalla Kölnin vanhankaupungin läpi
  • Lähde kaupunkikävelylle nautiskelemaan kuohuviiniä ja makeisia Koblenzissa
  • Koe baijerilainen olut ja ruokakulttuuri Passaun kaupunkikävelyllä
  • Tutustu kuuluisaan luostariin Melkissä
  • Osallistu Bratislavan kaupunkikierrokselle, jossa maistellaan hyviä oluita
  • Astu helikopteriin ja ihaile Budapestia yläilmoista

Oman tekee myös maailmankuulua hajuvettä

Muscat kätkee sisälleen monia salaisuuksia... Tiesitkö esimerkiksi, että Omanilla on hajuvesibrändi?

House of Amouage perustettiin vuonna 1983 niin sanotusti ”kuninkaallisena lahjana”. Brändin hajuvesiä ovat valmistaneet maailmankuulut parfyymi-ikonit Pariisista, Grassesta, Genevestä ja New Yorkista. Jo 80 maassa toimivan brändin hajuvedet ovat käsintehtyjä, ja niitä on jopa 50 erilaista. Amouageen ja sen tuotteisiin pääsee tutustumaan syvemmin brändin vierailukeskuksessa ja tehtaalla Masqatissa. Hajuvesien kerrotaan kestävän iholla jopa kolme päivää.

Muscat - Sultan Qaboos Grand Mosque

Kuninkaallisia elementtejä klassisesta musiikista ja kansanperinteestä

Arvokas jälleennäkeminen 17 vuoden jälkeen! Omanin kuninkaallinen sinfoniaorkesteri vierailee pitkästä aikaa Saksassa. Sinfoniaorkesterin upea ensiesiintyminen oli vuonna 2007 Young Euro Classicissa. Nyt Arabian niemimaan muusikot lähtevät jälleen kansainvälisille vesille.

Sulttaanikunnan musiikkilähettiläät esiintyvät näyttävissä punavihreissä kansallispuvuissa ja yhdistelevät esityksessään kiinnostavasti klassista musiikkia ja kansanperinnettä. Illan toisessa osassa yleisö matkustaa läpi tunnelmallisia perinteisiä ja nykyteoksia Omanista. Ohjelmassa on muun muassa Hamdan Al Shuailin Royal Suite, joka on sävelletty tätä konserttia varten. Tule mukaan ja koe kansainvälinen kulttuurielämys!

6. maaliskuuta 2024 kello 20.00 Philharmonie Berlin esittää Beethovenin, Schubertin, Weberin, Tšaikovskin ja Márquezin sävellyksiä sekä Omanin sulttaanikunnan perinteisiä ja nykyaikaisia ​​teoksia. Lisää tietoa upeasta konsertista täältä.

Lippuja voi ostaa täältä.

Tampa Bayn hotellitarjonta laajenee

Aurinkoinen Tampa Bay on viime aikoina kehittänyt hotellivalikoimaansa ja -tarjouksia, jotka edistävät kaupungin mainetta huippuluokan lomakohteena.

jwmariotttampawaterstreet

Visit Tampa Bay juhlii ennätyksellisestä tilikautta, jonka hotellitulot olivat lähes 1,1 miljardia dollaria. Floridan kävijämäärät ovat vakiintuneet, mutta strategisten kumppanuuksien ansiosta Tampa Bay on jatkanut kasvuaan Yhdysvaltain hotellialan kärkeen. Nyt kaupunki sijoittui Yhdysvaltojen 25 suurimman markkina-alueen ensimmäiselle sijalle.

Uudella tilikaudella Visit Tampa Bay pyrkii houkuttelemaan lisää liike- ja vapaa-ajan matkailijoita ja säilyttämään asemansa johtavana matkakohteena. Lisää tietoa vuoden vaikuttavista luvuista täällä.

Uutisia Tampa Bayn hotelleista:

  • Hotel Flor: Historiallinen, vuonna 1926 rakennettu Floridan Palace Hotel on läpikäynyt 30 miljoonan dollarin remontin, ja siitä tulee Hiltonin Tapestry Collection Hotels -ketjuun kuuluva Hotel Flor. Hotellin ensimmäiseen kerrokseen aukeaa moderni salakapakka The Dan, jossa kohtaavat 20-lukulainen tyyli ja Persianlahden rannikon keittiö.
  • Epicurean Hotel: Historiallisella Hyde Parkin alueella sijaitseva Epicurean Hotel on tunnettu kaupungin kulinaristisena helmenä. Nyt laajentuva boutiquehotelli lisää viehätysvoimaansa, kun siihen tulee kahdeksan uutta sviittiä ja neljännen kerroksen terassi. 
  • Palihouse Hyde Park: Tänä syksynä ovensa avannut Palihouse tuo Hyde Parkiin lisää ylellistä boutiquetyyliä. Hotellissa on 36 viehättävää huonetta ja eurooppalaistyylinen aulabaari, jotka toivottavat vieraat lämpimästi tervetulleiksi.

Sint-Maarten: Haluatko yllättää kumppanisi romanttisella illallisella?

Kauniilla Sint-Maartenin saarella saa ja on syytä nauttia ihanista ravintoloista. Sekä saaren ranskalaiselta että hollantilaiselta puolelta löytyy lukuisia makuelämyksiä.

Tässä joitakin suosikkejamme romanttiselle illalliselle:

1. The Flavor Academy: Ruoanlaittokoulu, viininmaistajaiset ja väkevien alkoholien huone. Flavor Academy ei ole ehkä tyypillinen paikka romanttiselle illalliselle, mutta se voi osoittautua parhaaksi valinnaksi. Kokki Kristin Joseph ja miksologi Paul Peterson tarjoavat uudenlaisen konseptin yksityisruokailuun.

Aviopari on muuntanut asunnon ainutlaatuiseksi ravintolaksi, jossa tarjoillaan upeita usean ruokalajin menuja, huolella valittuja viinejä ja herkullisia cocktaileja. Näiden lisäksi ravintolassa järjestetään eri työpajoja, joissa opetellaan cocktailien luomista tai ruoanlaittoa. Varaus pitää tehdä etukäteen, koska ravintolassa on vain yksi paikka iltaa kohden.

2. Emilio’s: Rainforest Adventure Parkin kupeessa, vanhassa kivirakennuksessa sijaitseva intiimi ruokapaikka lupaa tehdä unohtumattoman vaikutuksen. Ravintolan verraton palvelu alkaa heti ovella. Koko henkilökunta toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleeksi – eikä pidä yllättyä, jos omistaja Normankin tulee pöydän ääreen tervehtimään.

Emilio’s on äänestetty useasti yhdeksi saaren parhaista ravintoloista. Nauti drinkkinä esimerkiksi Lynchini 11 tai joku muu paikan bravuuricocktail, valitse alkupalaksi vuohenjuustomakupala ja herkuttele pääruokana karitsaa. Rakennuksella ja alueella on kiehtova historia, josta voit lukea lisää täältä.

3. La Villa Hibiscus: Yksi Saint-Martinin ensiluokkaisimmista ravintoloista. Kokki Bastian ja hänen vaimonsa Sabine ovat luoneet ainutlaatuisen ja ensiluokkaisen fine dining -elämyksen, johon kuuluu ensiluokkaisia ruokia henkeäsalpaavissa maisemissa. Ravintolassa on vain viisi pöytää, joten varaus täytyy tehdä etukäteen.

Pöytää varatessasi sinua pyydetään valitsemaan yksi menu kolmesta vaihtoehdosta. Valikoimassa on 5–8 ruokalajin menuja. Makuelämyksestä nauttiessasi voit myös seurata, kun kokki valmistaa herkullisen ateriasi ravintolan avokeittiössä.

Telttailu Riadissa tähtitaivaan alla                                       

Nauti rauhallisesta luonnosta ja kirkkaasta tähtitaivaasta kultaisilla hiekkadyyneillä. Yöpyminen hiekkadyyneillä Riadin esikaupunkialueella on ainutlaatuinen kokemus ja sopii sekä kokeneille telttailijoille että ensikertalaisille.

Jos kyseessä on ensimmäinen telttaretki Saudi-Arabiassa, matka kannattaa aloittaa vierailemalla suurissa Tamimi Marketin tai Carrefour-kaupoissa, joissa myydään retkeilyvarusteita.

Toinen erinomainen vaihtoehto on vierailla perinteisillä markkinoilla, kuten Al Owais Markets. Nämä markkinat näyttävät kaupungin perinteistä kulttuuria ja tarjoavat samalla kaikkea, mitä retkeilyyn tarvitaan.

Ja kun on aika lähteä retkelle, ehdotamme seuraavia leirintäalueita:

1. Rawdhat Nourah on yksi alueen rauhallisimmista paikoista. Alueella on villiä luontoa, jossa pitkä vihreä ruoho kasvaa sekä keväällä että talvella. Nämä kaksi vuodenaikaa ovatkin parhaita aikoja leiriytyä ja virkistäytyä Rawdhat Nourahissa. Alueen on valvottu ja suojeltu, joten se on täydellinen majapaikka luonnon ystäville.

2. Thumaman kansallispuisto tarjoaa luonnonkaunista maisemia, hiekkadyynejä, kivistä maastoa ja monipuolista kasvistoa ja eläimistöä. Nämä tekevät alueesta ihanteellisen kohteen patikointiin, piknikille, telttailulle ja muille ulkoilma-aktiviteeteille.

Vierailijat voivat nauttia Thumaman kansallispuiston avoimesta taivaasta ja upeista maisemista. Alue on myös loistava paikka lintubongaukseen, sillä puistossa asuu monia eri ​​lintulajeja. Kansallispuistosta voi vuokrata teltan.

3. Rawdhat Khuraim on tunnettu upeasta luonnosta, kuten kauniista kukista, korkeista palmuista ja lukuisista villieläimistä. Ihanteellinen retkikohde luonnon ystäville. Rawdhat Khuraim on keidas, eli siinä on rehevää kasvillisuutta ja viheralueita keskellä aavikkoa. Rehevä luonto keskellä aavikkoympäristöä on vaikuttava kokemus.

Lue lisää.

Pieni katsaus kevään tapahtumiin:

Oman

Saudi-Arabia

St.Martin / Sint Maarten

Tampa Bay


About United Spirit Nordic

United Spirit Nordic on riippumaton matkailualan myynti-, markkinointi- ja PR-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Palvelumme kattavat Skandinavian ja Suomen sekä Baltian maat. Innovatiivisuus, toiminnallisuus, tavoitteellisuus ja johdonmukaisuus kuvaavat United Spirit Nordicin toimintaa, kuten myös käytännönläheisyys ja ystävällisyys. Sekä meidän että yhteistyökumppaneidemme tavoitteena on pitkän tähtäimen menestys. Olemme pieni tiimi, mutta laajan kokemuksemme avulla toteutamme menestyksekkäitä kampanjoita ammattitaitoisesti. Tarjoamme luotettavuutta, työmoraalia, jatkuvuutta ja motivaatiota.


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen