2019-05-31 12:26Pressmeddelande

Lyxspa med utsikt över Indiska oceanen

Skäm bort dig själv med en lyxig spa-upplevelse på Grand Park Kodhipparu, Maldives, och njut av en panoramautsikt över det kristallblå havet och känn hur dina bekymmer lättar.

Tänk dig ett absolut lugn och en stillhet, en utsikt över havet var du än ser samt en mild och behaglig atmosfär – det är känslan som välkomnar dig till Grand Park Kodhipparu, Maldives, prisbelönta spa-avdelning mitt i Indiska oceanen.

Spa med 360 graders utsikt över havet

Spa-avdelningen på Grand Park Kodhipparu, Maldives svävar rofyllt över det klara vattnet, med utsikt över de pärlvita stränderna, den lugna lagunen och med ett färgglatt djurliv under ytan. Stig in i de rofyllda, ljusa rummen och njut av en av specialbehandlingarna.

I denna utsökta oas befinner du dig i säkra händer. Den engagerade personalen tänker holistiskt och fokuserar på en hälsosam och hållbar livsstil. Är du redo att bli en helt ny person?

Bättre sömn och botemedel mot jetlag

Denna 50-minuters spa-behandling innebär en innovativ massage som berör på tre olika sensoriska nivåer. Du får djup avkoppling, hjälp med sömnproblem samt återställer kroppens balans efter jetlag. Upplev njutningen när den unika sammansättningen av eteriska oljor och den skräddarsydda massagen med mjuka borstar leder dig till ett absolut lugn. En perfekt start på din semester.

Den maldiviska resan

Den här behandlingen är en 110 minuters återhämtningsresa för din hud. Återfå elasticitet och fukt med denna stimulerande behandling som ger huden spänst och fräschör. Du får en härlig kroppsmassage som snabbt får dig att koppla av, följt av en vitaliserande kroppsbehandling och en ekologisk ansiktsbehandling. Slutligen sänks du ner i ett varmt och avkopplande bad. Så avslutas bäst en aktiv dag på Maldiverna.

Grand Park Kodhipparu, Maldives erbjuder också yogalektioner i idylliska miljöer, med olika tema som tex sinnesfrid, eller avsluta dagen med yoga till solnedgångens sken över havet.

3 spa-utmärkelser

Den prisbelönta spa-avdelningen på Grand Park Kodhipparu, Maldives, blev internationellt uppmärksammad på World Luxury Spa Awards 2018, där de vann 3 utmärkelser i Ocean-kategorin:

Luxury Destination Spa

Luxury Spa Retreat

Luxury spa

Faciliteter:

  • 7 ljusa behandlingsrum på pålar med vacker panoramautsikt över det kristallklara havet.
  • Skönhetssalong med klassiska behandlingar som manikyr, pedikyr, frisör, styling etc.
  • Ett avkopplande loungeområde där du kan vila dig, samla energi och njuta en kopp av hotellets eget te och hälsosamma mellanmål, som ger näring till kroppen.

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives, ingår i Grand Park Group och är hotellkedjans första lyxhotell. Hotellet öppnade i juni 2017 och ligger bara 20 minuter med snabbåt från Maldivernas internationella flygplats. Denna en-ö-en-resort är ett koncept som erbjuder sina gäster 120 idylliska strand-, pool- och vattenvillor samt Grand Residence Villas, med två sovrum. Allt designat av Hirsch Bedner Associates.

Resorten har tre spännande restauranger, prisbelönta spa-faciliteter, infinity pool, strandklubb, gym och barnklubb, samt ett dyk- och vattensportcenter. Läs gärna recensioner på TripAdvisor.

Kontakt

Arushi Gupta
Marketing & Communications Manager, Grand Park Kodhipparu, Maldives
Email: arushi.gupta@parkhotelgroup.com
Telefon: +960 6651111Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.