2019-05-29 05:00Pressmeddelande

Simma med delfiner på Maldiverna

Dyk ner till korallerna, bli vän med de färgglada fiskarna och kom nära delfinerna i det kristallklara vattnet runt Grand Park Kodhipparu, Maldives. Allt kan ske på denna ”en-ö-en-resort” där vatten, sport och barnaktiviteter väntar.

Välkommen till ett paradis för barn och vuxna, mitt i indiska oceanen! Det finns mycket att göra när du är i paradiset eller så du kan välja att göra absolut ingenting. För den äventyrliga erbjuder Grand Park Kodhipparu, Maldives, ett brett utbud av vattensporter och dykupplevelser i världsklass. En aktiv semester för hela familjen där ingen kommer att bli uttråkad.

Snorkling

Kodhipparu är namnet på ön som rymmer hela resorten, Grand Park Kodhipparu, Maldives. Ön ligger vid ett av de bästa korallreven i Maldiverna. I det kristallklara vattnet kan du lära dig om och upptäcka vad undervattensvärlden döljer medan du snorklar runt ön. Du möter hundratals färgglada fiskar i revet - bara några meter från familjen villa, som står på styltor i vattnet. Det finns också möjlighet att delta i privata snorkelutflykter med guide.

Dykning

Med tuber på ryggen kommer du än djupare ner i det fantastiska havet runt nordliga Male-atollen. Detta är hem för en myriad av marina arter och kända dykplatser där bland annat den ofarliga svartfenade revhajen och lekfulla delfiner spanar efter nya lekkompisar.

Grand Park Kodhipparu, Maldives, har ett fullt utrustat dykcenter med ett team av PADI-certifierade proffs som säkerställer en minnesvärd dykupplevelse. Det finns kurser för både nybörjare och erfarna dykare, specialdykning och dykning för barn.

Oceaner av vattensporter

Underhållningen på Grand Park Kodhipparu, Maldives, fortsätter med en mängd aktiviteter. Vattensportscentret har en lång lista över aktiviteter i vattnet, från jetskiåkning och kajakpaddling till vindsurfing. Se hela listan med aktiviteter

Har du inte bokat vintersemestern än? Eller vill du fira en speciell jul i år? Låt då Maldivernas underbara värld fresta. Boka här eller läs mer om hotellets många specialerbjudanden.

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives, ingår i Grand Park Group och är hotellkedjans första lyxhotell. Hotellet öppnade i juni 2017 och ligger bara 20 minuter med snabbåt från Maldivernas internationella flygplats. Denna en-ö-en-resort är ett koncept som erbjuder sina gäster 120 idylliska strand-, pool- och vattenvillor samt Grand Residence Villas, med två sovrum. Allt designat av Hirsch Bedner Associates.

Resorten har tre spännande restauranger, prisbelönta spa-faciliteter, infinity pool, strandklubb, gym och barnklubb, samt ett dyk- och vattensportcenter. Läs gärna recensioner på TripAdvisor.

Kontakt

Lina Suryati
Marketing & Communications Manager, Grand Park Kodhipparu, Maldives
Email: lina.suryati@parkhotelgroup.com
Telefon: +960 6651111Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.