2019-06-03 12:53Pressmeddelande

5 romantiska kryssningar i världens farvatten - med Star Clippers

Njut av er bröllopsresa till havs - välj mellan fem av världens mest romantiska pärlor för nygifta. Star Clippers bjuder in till romans i Karibien, i Thailand, på Borneo, på Bali och i Medelhavet.

Landet med turturduvorna

Karibien väcker känslan för kärlek, och vilken plats är mer lämpad för romantik än "Turturduvornas land"? För så kallas ön Tortola, där palmstränder och ett rikt marint liv blandas med en spännande historia. Landstigning sker i en tropisk vik omgiven av berg och intill finns hamnstaden, som sjuder av marknader, affärer och restauranger, där ni kan gå hand i hand och njuta av allt.

Upplev också White Bay Beach, som är utnämnd till en av världens bästa stränder. Stranden erbjuder långsträckta vita dynor av mjuk sand och ett blomstrande rev alldeles utanför.

1 februari 2020, 7 nätters kryssning med Star Flyer till Treasure Islands, från € 1 775 per person i delad dubbelhytt.

Ö-hoppning i Thailand

Det finns inget mer romantiskt än att uppleva Thailands vackra klippöar från vattnet. Star Clipper seglar från Koh Samui till vita stränder och blå laguner. De finaste små öarna är perfekta för dem som vill ha avskildhet, lugn, klart vatten och den mjukaste sanden.

Låna en kajak för två på Koh Mae Ko och utforska skärgården. Här kan ni se stengrottor med droppstenar som sträcker sig mot havsytan. Om det är dags för en paus från strandlivet arrangerar Star Clippers bland annat en utflykt med övernattning till det heliga templet i Kambodja, Angkor Wat.

Bokstavligen väntar ett hav av vackra thailändska paradisöar och -stränder, inklusive Koh Phangan, Koh Tao, Koh Samet samt Koh Rong i Kambodja.

11 april 2020, 11 nätters kryssning med Star Clipper från Koh Samui till Koh Samui, från € 2 845* per person i delad dubbelhytt.

Orangutangernas land

Romantiken blomstrar när ni landar i Borneos fantastiska fauna. I denna del av världen kan ni uppleva de fridlysta orangutangerna och näsaporna i sitt naturliga habitat. Seglatsen börjar i Kota Kinabalu, som har en storslagen konst- och musikscen, och här finns möjlighet att testa konditionen med en vandring längs Kinabalu-berget.

Borneo delas av tre länder, så här finns tre olika kulturer att förälska sig i. Välj t.ex det kinesiska templet Kuan Yin i Bintulu, frestas av Kuchings många marknader eller njut av dagarna till sjöss, där ni har tid för varandra.

19 maj 2020, 11 nätters kryssning med Star Clipper från Kota Kinabalu till Singapore, från € 2 845* per person i delad dubbelhytt.

Delfiner på Lovina Beach

Den berömda Lovina Beach ligger på norra Bali och är en lugn oas där ni kan njuta av omgivningen och varandra. Delfinstatyn på stranden vittnar om de många delfinerna som ni kan se från strandkanten eller simma med i det lugna vattnet.

Förutom Lovina Beach går seglatsen till Probolinggo, Semarang och Jakarta innan skeppet lägger till vid den enastående staden Singapore.

18 juli 2020, 14 nätters kryssning med Star Clipper från Bali till Singapore, från € 3 620* per person i delad dubbelhytt.

Kroatiens hemliga pärlor

Kroatien är ett av Europas guldkorn med ett underbart landskap. Royal Clipper seglar på en rundresa från Venedig förbi några av Kroatiens bästa sidor. Upplev, till exempel, Zadars arkitektoniska havsorgel på Rivaspromenaden och hör havet sjunga när vågorna träffar trapporna. En ren kärleksförklaring från Adriatiska havet.

Samma seglats ger möjlighet till en romantisk rundtur i Venedig. Royal Clipper avgår från Venedigs gamla hamnstad och seglar längs Kroatiens skärgård till de vackra öarna Hvar och Vis, med ett stopp i Montenegro innan fartyget återvänder till Venedig.

22 augusti 2020, 7 nätters kryssning med Royal Clipper från Venedig till Venedig, från € 2 120* per person i delad dubbelhytt. 

* Alla kryssningar kan bokas med en "boka-tidig rabatt" på upp till 20%, senast den 31 januari 2020.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377  97978400www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver tre av världens största segelfartyg och har ytterligare ett under byggnad. Fartygen kan ligga för ankar i mindre bukter och besöker ofta hamnar där de större kryssningsfartygen inte kan lägga till och erbjuder gästerna bekvämligheter och en atmosfär som på en privat yacht.

Hög service tillhandahålls av en uppmärksam besättning och alla tre fartygen har rymliga teakdäck, pooler, en informell restaurang, en välkomnade Tropical Bar på däck och en gemytlig Piano Bar. Fartygen är tillräckligt stora för att erbjuda ett förstklassigt boende och utmärkt mat.

De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar vardera 170 gäster och har en besättning på 74, medan Royal Clipper tar 227 passagerare och har en besättning på 106.

 Om United Spirit Nordic

Som ett representationskontor är vårt mål att inspirera människor att resa. Genom PR, försäljningsaktiviteter och marknadsföring hjälper vi globala varumärken inom t.ex. turism, hotell, livsstil och luftfart att uppnå sina mål. Genom proaktiva tillvägagångssätt, baserat på år av praktisk erfarenhet, lyfter vi fram kundernas fördelar, stärker deras rykte och förbättrar deras försäljning. Den nordiska resebranschen är vår specialitet. Vi skapar förbindelser mellan våra kunder och den nordiska resebranschen, resemedier och influencer. Vårt huvudkontor finns i Köpenhamn, Norden är vårt hem och Världen är vår lekplats.