2019-01-28 11:30Pressmeddelande

Upptäck Phukets övärld från ett modernt segelfartyg

null

En kryssning runt Phuket i Thailand erbjuder vita sandstränder, öar med korallrev i världsklass och små hamnar med magnifik kultur och stadsliv. Kom med på en resa i Fjärran Österns örike.

Norra Phuket – optimal njutning i natursköna omgivningar

Star Clipper glider genom Andamanhavet medan ett rikt undervattensliv öppnas upp under ytan. Följ med på en kryssning i kristallklart vatten med alla slags djurliv. Simma med havssköldpaddor, den majestätiska djävulsrockan, leopardhajen och den största av dem alla; valhajen.

Det tropiska livet väntar dig vid denna nordliga kryssning. Fantastiska öar - stora och små - med exotisk natur och paradisstränder som dyker upp i horisonten på Star Clipper's resa. Langkawi är en av dem. Här kan du uppleva ett varierat landskap med mangroveskogar, berg och frodiga marker, där bufflar lugnt går och betar.

Kryssningen erbjuder gott om möjligheter att besöka buddhistiska tempel och helgedomar i Thailand. Överallt hittar vi Buddha-figurer av alla storlekar, dekorerade med guld, färgat glas, blommor och rökelse.

26 januari 2019, 7 nätters kryssning i norra Thailand med Star Clipper från Phuket till Phuket, från 1 740 € per person, i delad dubbelhytt.

Södra Phuket - stad och strand i ett

Upplev det bästa av öarnas mångfald på en kryssning runt Penang. Se fram emot unikt mjuka sandstränder med utsikten över de grönklädda öarna i det azurblå, skimrande vattnet. Star Clipper lägger till i Penang, som också kallat Orientens Pärla. Gå i land i Georgetown, en mångkulturell metropol där du möter ett modernt samhälle med historia och kultur. Staden erbjuder gamla gator och koloniala byggnader, men också bra gastronomi och shopping. I Penang ser du hur österns mysterium och västvärldens inflytande går hand i hand.

På denna resa får du möjlighet att snorkla bland papegojfisk, palettkirurgfisk och clownfisk i det korallrika vattnet samt uppleva den imponerande pulsen i stadens liv.

9 mars 2019, 7 nätters kryssning i södra Thailand med Star Clipper från Phuket till Phuket, från 1 740 per person, i delad dubbelhytt.

Nyår till havs i det thailändska öriket

Nyårskryssningen börjar i Singapore, som inspirerar med sin storstadscharm. Michelin-restauranger och god street food, mode, shopping, konst och arkitektur. Du seglar längs Malaysias kust och landar i drömmarnas stad, Malacka, som strålar av en medeltida atmosfär.

Hälsa det nya året välkommen på ett helt nytt sätt, till havs och till ljudet av musik i Piano Bar, med dans på däck under den stjärnklara himmeln och en skål för det nya med svala bubblor på sundeck eller i Tropical Bar.

Bland många spännande öriken så seglar Star Clipper också till Ko Similan, som är särskilt känd för sin Kalle-Anka-liknande bergsformation i bukten. En perfekt plats där lågt vatten gör snorklingen till en lek.

29 december 2019, 7 nätters nyårskryssning i Thailand från Singapore till Phuket, från 1 860 per person i delad dubbelhytt.

Alla priser är exklusive hamnavgifter och flyg till och från kryssningen.

För bokning kontakta er resebyrå eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400,www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre av världens största segelfartyg. Snart kommer det fjärde, Flying Clipper. Det kommer att bli världens största femmastade segelfartyg.
Alla fartygen kan angöra små hamnar där inte stora kryssningsfartyg kan lägga till och erbjuda gästerna upplevelsen att vara på en privat yacht.

Alla tre fartygen har teakdäck, swimmingpooler, informell stämning, festlig Tropical Bar samt Piano Bar och är dessutom stora nog att erbjuda förstaklass boende och måltider – allt med högsta servicegrad av en uppmärksam personal. De två mindre fartygen, Star Flyer och Star Clipper, tar 170 gäster med en besättning på 74 medan Royal Clipper tar 227 gäster med en besättning på 106.

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen