2020-02-20 08:30Pressemelding

VIVA Cruises tilbyr cruise med god samvittighet på helt nytt skip, VIVA ONE fra juni 2021

Elvecruisespesialisten VIVA cruises kan fra sommeren 2021 tilby cruise med et helt nytt skip som er bygget etter selskapets nyeste design og vil ta i bruk avansert hybridteknologi, som sikrer en miljøvennlig reiseform på Europas elver. VIVA One vil tilby 95 hyggelige kahytter og suiter, tre forskjellige restauranter og et stort utvalg av fasiliteter under reisen langs med vakre Donauelven.

VIVA ONE, som skipet er døpt, vil bli endel av selskapets 10 eksklusive cruiseskip og følger etter den nylige relanseringen av VIVA TIARA. VIVA ONE er det andre skipet som seiler under VIVA Cruises eget flagg.

Jomfrureisen til VIVA ONE vil foregå på den vakre Donauelven fra 26.juni til 3. juli. Skipet ville seile fra Frankfurt og underveis besøke Miltenberg, Würzburg og Nuremburg innen den ankommer siste anløp i den pittoreske byen Passau. Prisen for jomfrureisen starter fra ca 12.000 kr.

VIVA ONE har blitt designet til å reflektere den mer avslappet livsstil VIVA Cruises representerer. Skipet har 87 rommelige kahytter og åtte suiter, alle innrettet i duse lyseblå og grønne nyanser med moderne møbler, og tilbyr skjønnhetsprodukter fra det velkjente kosmetikkmerket Rituals. Fellesområdene er forbundet med brede trappeområder og fremhever følelsen av lys og meget plass. Skipet vil også tilby et Spa- og velværeområde med sauna og dampbad, et Fitness studio, og et boblebad på dekk.

Andrea Kruse, COO til VIVA Cruises forklarer «VIVA ONE er det første av mange skip som vi kommer til å bygge de neste årene. Vi er utrolig stolt over vise fram skipet som er et resultat av selskapets nyeste ideer innenfor både design og konsept, og som her blir fullt integrert i VIVA ONE»

VIVA ONE er det første skipet i VIVA Cruises flåten som har tenkt bæredyktighet inn i skipets natur fra starten. Det er tatt i bruk avansert hybridteknologi og svovelfritt GTL-brennstoff som reduserer CO2-utslippet markant. Det er også lagt inn at skipet vil redusere forbruket av plastikk og bruke mer miljøvennlige materialer ombord.

Maten er en stor del av opplevelsen ombord på et cruise. VIVA ONE vil ha tre restauranter med forskjellige tilbud – og alle vil være endel av cruisepakken som tilbys i VIVA All -Inclusive produktet. Riverside er skipets hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middags med fleksible åpningstider. På den andre siden så vil Moments være restauranten du vil gå til for å oppleve spesialiteter i ypperste klasse, ledsaget av lett underholdning. En tredje mulighet vil være VIVA’s Bistro som har en avslappet atmosfære og stort tilbud av snacks og mindre retter – både salater, sandwich og burger. Det vil også være menyer med vegetarianske og veganske retter.

For mer informasjon om VIVA Cruises, se www.viva-cruises.com/en

Til redaktørene

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer deg til å oppleve det aller beste av Europa, og på den beste måten å oppdage det på – i godt selskap, unike perspektiv og prisbelønt service og fasiliteter. VIVA Cruises vet at alle gjester ikke er like og ser det om deres oppdrag å gi gjestene bekvemmelighet, fleksibilitet og valgmuligheter. De har tiår med erfarenhet innenfor cruise til Europas mest populære destinasjoner og stolte over å kunne tilby cruise opplevelser uten like, skapt for å berike, inspirere og fornye. Du som gjest kan følge med på alle de store elvene – Donau, Elbe, Mosel, Rhinen, Rhone, Seinen og Main-Donau kanalen – og oppleve de mange historiske landsbyer og noen av verdens blomstrende hovedsteder. Ombord på VIVA cruises moderne skip blir mange store reiseopplevelser skapt, hver elvesving bringer et nytt vidunder og hvert øyeblikk ombord byr på flere herligheter skal nytes.

 

 Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen