2019-05-27 10:02Pressemelding

Svøm med delfiner på Maldivene

Dykk ned til korallene, bli venner med fargerike fisker, og kom helt nær delfinene i det krystallklare havet rundt Grand Park Kodhipparu, Maldives. Alt kan gjøres på dette én-øy-ét-resort hvor vann, sport og barneaktiviteter venter.

Velkommen til et slaraffenland for barn og barnlige sjeler midt i det Indiske Hav! Det er mye du kan gjøre når du er i paradis, eller du kan velge å gjøre absolutt ingenting. For den eventyrlystne tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives et bredt utvalg av vannsport og dykkeropplevelser i verdensklasse. Få en aktiv ferie for hele familien hvor ingen kommer til å bli kjede seg.

Snorkling

Kodhipparu er navnet på øya som huser hele feriestedet Grand Park Kodhipparu, Maldives. Øya ligger i et av de beste korallrevene i Maldivene. I det krystallklare vannet kan du lære om og oppdage hva undervannsverdenen tilbyr mens du snorkler rundt øya. Du møter lett hundrevis av fargerike fisker på revet - bare noen få meter fra familiens villa som flyter over vannet på pæler. Det er også mulighet for å dra på private snorkleutflukter med guide.

Dykking

Ta en svømmetur dypere ned i havets fantastiske rike rundt Nord-Male Atollen. Dette er hjemmet til et mylder av marine arter, berømte dykkesteder, svarte revehaier og lekende delfiner på jakt etter nye svømmekamerater.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har et fullt utstyrt dykkesenter med et team av PADI-sertifiserte fagfolk som sikrer familien en minneverdig dykke-opplevelse. Det er for eksempel kurs for nybegynnere og erfarne dykkere, mulighet for spesialdykking og dykking for barn.

Et hav av vannsportsaktiviteter

Den fysiske utfoldelsen fortsetter på Grand Park Kodhipparu, Maldives. I vannsportsenteret venter en uendelig liste over aktiviteter i det blå, med alt fra jetski, kajakkpadling til windsurfing som holder de sportsglade opptatt i dagevis.

Se hele listen her

Har du ikke bestilt vinterferien enda? Eller skal julen være noe spesielt i år? La Maldivenes fantastiske verden med hav og strender friste. Bestill her eller bli fristet av feriestedets mange spesialtilbud.

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives er en del av Grand Park Group og hotellkjedenes første luksus resort. Feriestedet åpnet i juni 2017 og er bare 20 min. i speed boat fra Maldivenes internasjonale flyplass. Dette én-øy-ét-resort tilbyr sine gjester totalt 120 idylliske strand-, pool- og hav-villaer samt Grand Residence Villas med to soverom. Alt er designet av Hirsch Bedner Associates.

Feriestedet byr på tre spennende spisemuligheter, prisbelønte spa-fasiliteter, infinity pool, en strandklubb, et treningssenter og en barneklubb, samt dykking og vannsportsaktiviteter. Les anmeldelser på TripAdvisor her

Kontakt

Lina Suryati
Marketing & Communications Manager, Grand Park Kodhipparu, Maldives
Email: lina.suryati@parkhotelgroup.com
Telefon: +960 6651111Om United Spirit Nordic

Som representasjonsfirma er målet vårt å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi er tilhenger av proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring, som vi bruker til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, reisemedier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.

Kontaktpersoner

Director of Sales & Marketing
Jonas Sehested