2019-03-27 07:00Pressemelding

Ta barna gratis med til Maldivene

Maldivene er ikke lenger synonymt med bryllupsreiser og romantiske ferier for par. Det lille øyriket har blitt familiens feriedestinasjon.

Familien inntar paradis
Maldivene er et slaraffenland av 5-stjerners luksus resorts i Det Indiske Hav. Over 100 overdådige resorts dekker Maldivenes atoller som hver har sin egen lille øy. Det finnes overnattingsmuligheter i flere prisklasser som gjør Maldivene attraktivt for Nordens turister som er garantert stabile, tropiske temperaturer på omkring 28-30 grader året rundt.

I dag er Maldivene dypt avhengig av turisme som er den viktigste inntektskilden etterfulgt av fiske. 28 prosent av Maldivenes totale inntekter kommer fra turisme. Derfor er familiene en viktig ressurs å tiltrekke seg, og beholde, som et segment.

Én time fra flyplassen til villaen
Et av Maldivenes luksuriøse og familievennlige resorts dukket opp i 2017: Grand Park Kodhipparu, Maldives. Dette konseptet med én-øy-et-resort ligger kun 20 min. med speedbåt fra Male internasjonale flyplass på Nord Male Atoll. På max 1 time fra man går av flyet på flyplassen, kan man åpne døren inn til sin private villa og starte ferien. Den gunstige tidshorisonten og superenkle transfer gjør Grand Park Kodhipparu, Maldives til et opplagt familieresort. Ingen unødvendig ventetid, og ingen utålmodige barn. 

Resortet byr på et alt-i-ett konsept med fremragende barnefasiliteter; utendørs og innendørs lekeplass til familiens minste hvor det vennlige personalet lærer barna morsomme nye ting. De større barna kan snorkle i det frodige korallrevet som omgir øya. Mange vannsportsaktiviteter kan underholde familien eller holde formen vedlike mens man har det gøy. Det finnes muligheter for å paraseile, ro i kajakk, stå på jetski eller paddle board, og man kan lære å dykke med sertifiserte dykkeinstruktører.

Barn bor gratis
Akkurat nå tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives å innlosjere opp til to barn i samme villa, helt gratis. Tilbudet gir mulighet for å ta med to barn under 9 år eller et barn over 9 og under 12 år, og samtidig få tur-retur transfer for barna.

Reiseperioden gjelder fra 01. mai til 30. september 2019.

Hvis du som reisebyrå eller -agent vil vite mer om tilbudet, kan du kontakte Jonas Sehestedemail eller tlf. +45 22622363.

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives
Grand Park Kodhipparu, Maldives er en del av Grand Park Group og hotellkjedens første luksus resort. Resortet åpnet i juni 2017 og ligger kun 20 min. med speedbåt fra Maldivenes internasjonale flyplass. Dette konseptet med ”én-øy-et-resort» tilbyr sine gjester i alt 120 idylliske Strand- og Poolvillaer, ”Overwater Villas” samt ”Grand Residence Villas” med to soveværelser. Alt er designet av Hirsch Bedner Associates.

Resortet byr på tre spennende spisesteder, prisvinnende spafasiliteter, infinity pool, strandklubb, fitness senter og barneklubb samt dykke- og vannsportsaktiviteter. Les mer her

 Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.