2019-11-04 09:00Pressemelding

Star Clippers nye katalog 2019-2021

Royal ClipperRoyal Clipper

I disse tider hvor fremtidig miljøtenking er en del av vår hverdag, er det helt riktig å bestille en seilas med Star Clippers fantastiske skip med mange forskjellige forslag til opplevelser. Du får den fantastiske følelsen av stillhet og ro som havet gir når du glir gjennom bølgene med de komfortable skipene, for å legge til en havn og oppdage destinasjoner du aldri trodde du ville oppleve.

Selskapets grunnlegger Mikael Krafft, som startet virksomheten for over 30 år siden, har ønsket både nybegynnere og lojale Star Clippers gjester velkommen i mange år og har alltid vært lydhør for gjestenes ønsker. Dette for å kunne utvikle Star Clippers produktet til det det er i dag, et drømmekonsept med gjestenes velvære i fokus ved hjelp av sitt veltrimmede team ombord på skipene.

Star Clippers tre seilskip; Star Flyer, Star Clipper og Royal Clipper har seilas til de mest naturskjønne havnene i Middelhavet, Karibia og Asia med forskjellige lengder på seilasene og ulike valg av aktiviteter som passer for både de som vil ta det rolig og for de mer eventyrlystne.

Her er noen nyheter fra katalogen

ASIA

En nyhet for 2020 er at vi seiler mellom Singapore, Malaysia og Ko Samui (også kalt Kokosnøttøya) i Thailand fra mai til oktober. Det er et avslappende seilas med mulighet for fantastisk snorkling i Pulau Tenggol samt et besøk i Marine Park på Pulau Tioman.

2. mai 2020, 7 netters seilas med Star Clipper fra Koh Samui til Singapore, fra € 1.810 per person i delt dobbeltlugar.

Våren og høsten 2020 kan du mønstre på et 11 dagers seilas mellom Singapore og Kota Kinabalu, Malaysia hvor du blant annet kan oppdage den fantastiske faunaen på Borneo og besøke nasjonalparken i Miri.

22. september 2020, 11 netters seilas med Star Clipper fra Kota Kinabalu til Singapore, fra € 2.845 per person i delt dobbeltlugar.

I april lanserer vi et 10 dagers rundturs seilas fra Ko Samui, Thailand med stopp blandt annet i Ko Pha Ngan og Ko Wua Ta Lap der man kan besøke nasjonalparken Ko Mae Ko, Pattaya og Koh Rong, Kambodsja. Under stoppet i Kambodsja har man muligheten for å besøke det fantastiske tempelet i Ankor Vat som finnes på UNESCOs verdensarvliste.

22. april 2020, 10 netters seilas med Star Clipper og Koh Samui rundtur, fra € 2 585 per person i delt dobbeltlugar.

MIDDELHAVET

Med over 4000 års historie og pittoreske små landsbyer i et fargerikt landskap, trenger vi ikke å overbevise om at Vest-Europa er noe utenom det vanlige.

Nytt for neste år er 11 dagers seilas mellom Roma og Venezia (Italia) med stopp på Korfu (Hellas), Kotor (Montenegro) og Dubrovnik & Vis (Kroatia). Du har mulighet for å besøke både Capri og ikke minst ruinene i Pompeii. En perfekt kombinasjon av historie og de små idylliske byene man besøker.

13. juni 2020, 11 netters seilas med Royal Clipper fra Roma til Venezia, fra € 3.275 per person i delt dobbeltlugar.

 

ATLANTERHAVET

Å krysse Atlanterhavet med seilskip er antagelig manges drøm og i løpet av høsten fikk svenske Kanal 5 være med en gjeng svenske kjendiser som fikk oppleve akkurat det - og Star Clippers tilbyr nå sine gjester å gjøre denne seilingen, men på en mer behagelig måte på en 15/16 dagers seilas. Avreise under april og oktober-november fra Las Palmas til St. Marteen eller Lisboa - Barbados.

22. oktober 2020, 16 netters seilas med Royal Clipper fra Lisboa til Barbados, fra € 2 095 per person i delt dobbeltlugar.

 

KARIBIA

Verdt å nevne for oss nordmenn er et 7 dagers Treasure Island seilas fra St Maarten hvor du besøker de små karibiske øyene Anguilla, Tortola, Beef Island, Norman Island, St. Kitts og St. Bart - øya som tilhørte Sverige mellom 1784-1878 og har en hovedstad som heter Gustavia!

5. desember 2020, 7 netters seilas med Star Flyer til Treasure Islands, fra € 1 685 per person i delt dobbeltlugar.  

 

Dette er bare en smakebit av alle seilingene i 2020, så ta gjerne en titt i katalogen for å få en fullstendig oversikt over tilbudene.

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilingen.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377 97978400, www.starclippers.com

 

Om Star Clippers

Star Clippers driver tre av verdens største seilskip og har det fjerde under bygging. Skipene kan legge til anker i mindre bukter, besøker ofte havner der de større cruiseskipene ikke kan komme inn og tilbyr gjestene komfort og atmosfære som på en privat yacht.

Høy service tilbys av oppmerksomme ansatte, og alle de tre skipene har romslige teakdekk, bassenger, en uformell restaurant, en hyggelig Tropical Bar på dekk og en komfortabel Piano Bar. Skipene er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og mat.

De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 gjester og har et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 passasjerer og har et mannskap på 106.

 

 

 

Description

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et representasjonsfirma med mål å inspirere folk til å reise. Gjennom PR, salg og markedsføring hjelper vi globale merkevarer innen turisme, hotell, livsstil og flybransje til å nå dette målet. Vi bruker proaktive, praktiske metoder samlet fra flere års erfaring til å løfte frem dine sterke sider, forbedre ditt omdømme og øke salget i virksomheten din. Det nordiske reisemarkedet er vår spesialitet. Vi skaper forbindelser mellom våre kunder og den nordiske reisebransje, medier og influencers. Vårt hovedkontor er i København, Norden er vårt hjem, og verden er vår lekeplass.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen