2019-02-20 16:44Pressemelding

Hvilken seilas skal jeg velge i Karibia?

Karibia er et unikt paradis uansett hvor blikket ditt faller. Med tallrike øyer og steder å oppleve. Ombord Star Clippers’ seilskip er det perfekt å begynne eventyret. Men hvor skal seilasen føre deg?

Star Flyer setter seil og skyter gjennom bølgene mellom vulkanøyer i et hav som kun kan være det karibiske, fordi vannet er så utrolig blått. Karibia er kjent for sitt herlige seilervær som gjør hver seilas til en behagelig fornøyelse. Det eneste du skal velge, er selve ruten.

Regnskoger og jungelutflukter

På en sydlig seilas med Star Flyer kommer du omkring Leeward Islands og St. Maarten. Du kan gå i land på Dominica, som frister med turveier gjennom regnskogene i Cabrits Nasjonalpark. Her risler elver og fossefall, og appellerer til de utflukts-lystne. På ruten kommer du også forbi Guadeloupe, øya som er formet som en sommerfugl. Her venter jungler og dampende fumaroles (sprekker i jorden) i Nasjonalparken.

På Nevis kan du oppleve en ekte plantasje og det berømte Montpelier House, hvor historiske monumenter og et luksuriøst hotell smelter sammen.

En uforglemmelig opplevelse venter på Antigua hvor du kan møte de store, blide pilrokkene i Stingray City. Du får lov å mate pilrokkene i det grunne, krystallklare vannet og svømme med dem i deres naturlige element som byr på hvit sandbunn og et rikt korallrev. 

26. januar 2019, 7 netters seilas med Star Flyer til Leeward Islands, fra €1.740 pr. person i delt dobbeltlugar.

 Sporty temaseilas

Passer et temaseilas mer for deg, kan du velge å fokusere på god form og sunnhet med fitness- eller yogaleksjoner ombord. Stå tidlig opp til mosjon på soldekket, hvor instruktøren vil bidra med ny energi og hjelpe deg til å bli smidigere. Merk hvordan kroppen blir sterkere dag for dag med veiledning og praktiske råd. Øvelsene tilpasses ditt nivå.

Si «god dag» til morgensolen, kjenn svette på pannen og påbegynn dagen med nye krefter. Ta for deg av den store frokostbuffeten efter treningen, hvor du kan fortsette den sunne bølgen med friske juicer, frukter, yoghurter og mye god mat.

23. mars 2019, 7 netters temaseilas med Star Flyer til Leeward Islands, fra €1.740 pr. person i delt dobbeltlugar.

Landet med turtelduene

Tortola er den største øya i de Britiske Jomfruøyer og er kjent blant de lokale som ”Landet med turtelduene”. Palmestrender og det rike marinelivet blender her sammen med en spennende historie. Du går i land i en fredfylt, tropisk bukt, omgitt av frodige fjell. Havnebyen summer av markeder, butikker og restauranter som gjør et stopp minneverdig.

White Bay Beach er kåret til en av verdens beste strender hvor du kan oppleve hvite strekninger med myk sand og et blomstrende rev rett foran deg. Her får du alle tiders rammer for avslapning, vannsport og -aktiviteter samt prisvinnende strandbarer til å krydre opplevelsen.

16. mars 2019, 7 netters seilas med Star Flyer til Treasure Islands, fra €1.740 pr. person i delt dobbeltlugar.

3-dagers miniseilas

Sett seil fra Philipsburg på St. Maarten på en seilas spekket med inntrykk og intensitet. Denne snarturen tar deg forbi Gustavia på St. Barts som byr på sine karakteristiske, røde hustak og et hyggelig havnemiljø med gourmetrestauranter, kunstgallerier og tax free shopping.

Gled deg til å se Fort Gustave og det rød-hvite fyrtårnet hvor utsikten går over havet og det vakre landskapet. Noen av Karibias beste strender venter på deg også på denne vidunderlige seilasen. Med billedskjønne pusterom hvor du kan lade opp.

6. mars 2019, 3 netters seilas med Star Flyer til Treasure Islands, fra €745 pr. person i delt dobbeltlugar.

La ditt karibiske eventyr begynne!

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilingen.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400,  www.starclippers.com

Om Star Clippers
Star Clippers har i dag tre av verdens største seilskip. Snart kommer også et av verdens største femmasters seilskip i sitt slag, Flying Clipper. Skipene kan kaste anker i mindre havner og besøke havner ofte uberørt av større cruiseskip, og tilbyr fasiliteter og atmosfære som på en privat yacht.

Service av høy standard tilbys av et imøtekommende mannskap. Alle de tre skipene har teakdekk, svømmebasseng, uformell stemning, en hyggelig Tropical Bar på dekk samt Piano Bar og er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og måltider. De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar 170 gjester hver, med et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 gjester med et mannskap på 106.

Description

 

 Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.