2019-03-26 14:50Pressemelding

Borneos eksotiske verden ligger og venter på deg. Opplev tre kulturer i et land

En av Star Clippers’ nyeste seilaser går til Borneos eksotiske verden hvor du kan møte tre forskjellige kulturer på én gang.

Til våren seiler Star Clipper mot nye eventyr i Borneo. Borneo er verdens tredje største øy og rommer alt det beste fra Malaysia, Brunei og Indonesia. Velkommen til tre spennende kulturer som både byr på et kinesisk tempel, en overdådig nasjonalpark og et av Sydøst-Asias høyeste fjell.

Kota Kinabalu er hovedbyen i det nordlige Borneo. Her møter du en storslått kunst- og musikkscene, travle fiskere i havnen, eldgammel sjarme og nye, forlokkende shoppingmalls. Ta hele opplevelsen med deg, og sett punktum ved synet av solnedgangen over havet med byens puls i ryggen.

Borneo er rik på regnskog med et vilt og fremmedartet dyreliv. Man behøver ikke være heldig for å se de fascinerende neseapene og orangutangene som er blant øyas særpreg.

Menneskene som du møter er vennlige, og deres smil kommer fra hjertet. Det klare vannet og den rike variasjonen av marint liv er helt vidunderlig og perfekt til snorkling. Se hele herligheten fra Mount Kinabalu hvor du kan gå på tur i fjellrik natur. Utsikten over det frodige landskapet fra fjellet er verdt alle anstrengelsene.

Et av de mest minneverdige stoppene på seilasen er Miri i Borneos Sabah-region hvor du kan oppleve Lambir Nasjonalpark. De vakre fossefallene er parkens landemerke. Gå en tur gjennom skogens blomstrende flora og fauna og få uforglemmelige minner med deg hjem.

Halvveis på Star Clippers rute langs Borneos kyst ligger Bintulu - hjemstedet for Kuan Yin Tong Tempelet i all sin prakt. Den kinesiske helligdommen er pyntet med farger, ornamenter og utskjæringer som er svært sjeldne. Et syn for livet, uansett om du er ung eller gammel.

På seilasen gjør skipet også et stopp i Singapore, storbyen hvor pasjon og muligheter møtes. Et ekte mekka for moderne foodies som kan meske seg i lokale retter, prøvesmake det multikulturelle kjøkkenet eller besøke én av de 39 Michelin-restaurantene som byen er stolt av. Singapore har shopping, attraksjoner, luksus, kultur og historie til å mette selv den kresne reisegjest og bidra til en perfekt Borneo-seilas med alt på kjøpet.

Den 18. mai 2019 drar Star Clipper fra Singapore til Kota Kinabalu på 10 netters seilas fra vest mot øst. Prisene starter på €2.535 pr. person i delt dobbeltlugar.

Du kan også dra på høstseilas, eksempelvis den 15. oktober 2019, hvor Star Clipper seiler vestover fra Kota Kinabalu i Sabah-regionen til Sarawek og ender i Singapore. Seilasen varer 11 netter, og prisene starter på €2.790 pr. person i delt dobbeltlugar.

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilingen.

For bookinger, ta kontakt med reisebyrået deres, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver tre av verdens største seilskip og har det fjerde under bygging. Skipene kan legge til anker i mindre bukter, besøker ofte havner der de større cruiseskipene ikke kan komme inn og tilbyr gjestene komfort og atmosfære som på en privat yacht.

Høy service tilbys av oppmerksomme ansatte, og alle de tre skipene har romslige teakdekk, bassenger, en uformell restaurant, en hyggelig Tropical Bar på dekk og en komfortabel Piano Bar. Skipene er store nok til å tilby førsteklasses innkvartering og mat.

De to mindre skipene, Star Flyer og Star Clipper, tar hver 170 gjester og har et mannskap på 74, mens Royal Clipper tar 227 passasjerer og har et mannskap på 106.

@starclipperssailingsOm United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-, marketing- og PR-byrå med hovedkontor i København, og vi tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Baltikum. Innovative, pragmatiske, resultatorientert, konsekvente Vi møter markedet på en praktiskt og vennlig måte. Vi arbeider med partners som ser langsiktig suksess som et mål. Med andre ord, så arbejder vi som et lite team, men med stor erfarenhet til å gjennomføre slagkraftige kampanjer på et proffesjonellt sett. Vi garanterer integritet, pålitlighet, kontinuitet og motivation.