2019-11-20 09:00Pressemeddelelse

United Spirit Nordics bliver VIVA Cruises nye PR-bureau i Norden

United Spirit Nordic, som har hovedkontor i København, er blevet udnævnt til VIVA Cruises og VIVA Riversides nye PR-bureau på det nordiske marked.

United Sprit Nordics bliver ansvarlig for at positionere VIVA Cruises som en førsteklasses flodkrydstogtarrangør, samt for lanceringen af ​​det nye krydstogtskib, SEAVENTURE, der bliver introduceret i 2021. Med denne satsning på det nordiske marked forventer VIVA Cruises en større opmærksomhed i Norden om selskabets høje standard og afslappede atmosfære ombord på deres skibe.

VIVA Cruises tilbyder deres gæster de allerbedste og mest unikke oplevelser og udflugter. Om bord kan du nyde mad og drikke i verdensklasse, alt bliver serveret for dig i skibenes fremragende restauranter og lounger. Derudover tilbydes der eksklusive skønhedsprodukter fra det velkendte brand, Rituals. Der er WIFI ombord, og i alle hytter er der minibar til fri afbenyttelse.

SEAVENTURE, der tidligere sejlede under navnet MS Bremen for Hapag Lloyd, lanceres som en del af VIVA Cruises i foråret 2021 og starter sin jomfrutur fra Amsterdam den 15. maj. Skibet er specialdesignet til ekstraordinære lejligheder og er grundet en speciel konstruktion meget manøvreredygtigt og kan skifte kurs med meget kort varsel. Det gør det egnet til observationer af spændende dyr eller naturfænomener. Skibet har samtidig den højeste ICE-rating, 1A - hvilket gør den meget velegnet til de nordlige farvande.

Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises siger om samarbejdet:
”Vi er utroligt glade for at vi ved hjælp af Pangaea´s netværket har fået mulighed for at samarbejde med det nordiske medlem, United Spirit Nordic, et bureau, der har stor erfaring med at repræsentere både krydstogtskibe, destinationer og hoteller. Vi er derfor meget optimistiske omkring samarbejdet og muligheden for at introducere VIVA Cruises i Norden og styrke vores position på det nordiske marked ”.

Christine Engen, CEO for United Spirit Nordic siger om samarbejdet: "Vi er meget glade for at få muligheden for at hjælpe VIVA Cruises med at øge deres markedsandele på det nordiske marked og er samtidig i høj grad motiverede af den kommende lancering af ​​SEAVENTURE i de nordiske lande i 2021”.

 Om Viva Cruises

VIVA Cruises slog dørene op i 2018 og har hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland. VIVA Cruises er blevet kendt for sine eksklusive flodkrydstogt og tilbyder krydstogter og udflugter på alle de store floder i Europa som; Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen. I 2020 vil de have 10 flodkrydstogtskibe, der sejler under deres flag (nogle af dem tilbyder krydstogt hele året som deres eget flagskib VIVA TIARA, andre i udvalgte perioder). VIVA Cruises krydstogter er rettet mod et internationalt publikum og de tilbyder et fleksibelt krydstogt i højeste kvalitet og ikke mindst, det bedste som Europa har at tilbyde. Med moderne, yderst bekvemmelige fartøjer og et femstjerners serviceniveau, hvor gæsten altid er i fokus, er VIVA Cruises en cruiseoplevelse, uden sammenligning. Under 2021 kommer VIVA Cruises til at tilbyde ekspeditioner med MS SEAVENTURE.

For mere information om VIVA Cruise se mere på www.viva-cruises.com/en/about-us/

For booking kontakt jeres rejsebureau eller VIVA Cruises kontaktformular, på telefon +4921127403250 og / eller info@viva-cuises-expeditions.com.

For mere information om VIVA Expeditions se mere på www.viva-cruises-expeditions.com/

For booking kontakt jeres rejsebureau eller VIVA Expeditions kontaktformular,        telefon 0-0800-100-900-80 ,  og/eller (info@viva-cuises-expeditions.com)

For mere information om Viva Cruises i de nordiske lande kontakt Christine Engen, christine@unitedspiritnordic.com eller via telefon +45 28102434Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen