2023-11-15 12:20Pressemeddelelse

Sejl Julen i møde på VIVA Cruises

Julestemning med VIVA Cruises

Julestemning om bord på VIVA CRUISES' adventskrydstogter

Flere ruter tager dig til Europas mest ikoniske julemarkeder

VIVA CRUISES

VIVA Cruises, et anerkendt flodkrydstogt selskab inden for premium-rejser, går nu julesæsonen i møde med julemarkedskrydstogter.

Det brede udvalg af advents- og julekrydstogter er som skræddersyet til skandinaviske rejsende, der søger en unik oplevelse, rig på europæiske juletraditioner.

Tag med på en mindeværdig rejse:

VIVA Cruises' julemarkedskrydstogter bringer dig fra havn til havn til nogle af Europas mest ikoniske julemarkeder og giver et strejf af julemagi i mørket. Udforsk disse fire destinationer, hver med sin egen unikke charme:

1. Köln, Tyskland (Rhinen): Advents Krydstogtet på Rhinen giver dig det bedste af de tyske juletraditioner fra det store skib VIVA ONE.

Rejsen inkluderer et besøg på julemarkedet i Kölns domkirke - en fantastisk kulisse til festlighederne, og en autentisk oplevelse af de lokale traditioner.

Gæsterne kan shoppe efter håndlavede gaver, smage lokale delikatesser og nyde en varm kop Glühwein (gløgg), som er en favorit for både besøgende og lokale.

2. Wien, Østrig (Donau-floden): Wiens Christkindlmarkt er et must for dem der elsker julemarkeder, da det er kendt for sin storslåethed og tradition. Markedet byder på smukt dekorerede boder, lokalt kunsthåndværk og kulinariske lækkerier.

Wiens lokale tradition med at tænde adventskranse bidrager til den festlige atmosfære. Donaus adventskrydstogt på det helt nye skib VIVA TWO tager dig med hertil og videre ind i det østrigske julelandskab.

3. Lyon, Frankrig (Rhône-floden): Lyon's Marché de Noël kommer til live under lysfestivalen (Fête des Lumières) fra den 8. til den 10. december. Lysene skaber en unik og fortryllende atmosfære i de charmerende gader, og smagene og duftene af lokale julespecialiteter fyrer op for julehumøret.

I løbet af hele sæsonen er det en vidunderlig oplevelse at besøge dette smukke hjørne af Frankrig fra Rhône-floden. VIVA tager dig hertil om bord på det gode skib VIVA VOYAGE.

4. Strasbourg, Frankrig (Rhinen): VIVA MOMENTS tager dig med til Strasbourgs Christkindelsmärik, et af Europas ældste og smukkeste julemarkeder.

Markedet byder på en historisk ramme med en blanding af alsaciske og tyske traditioner. Det er en juleentusiasts drøm, der går i opfyldelse.

All-inclusive komfort og underholdning:

VIVA Cruises tilbyder all-inclusive-pakker til alle kahytter, der dækker måltider, alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt drikkepenge, hvilket sikrer en problemfri oplevelse for de rejsende.

Kahytten svarer til et lækkert hotelværelse, hvilket giver et yderst behageligt ophold om bord.

Kulinariske lækkerier venter i restauranten hver dag. VIVA tilbyder et stort udvalg på deres morgenmadsbuffet og flerretters måltider til både frokost og middag, der blander lokale og internationale smagsoplevelser.

Det opmærksomme personale er altid klar til at imødekomme eventuelle særlige diæter eller ønsker, du måtte have.

High tea serveres en eftermiddag, og hver aften sørger musikere om bord for live underholdning. På hvert krydstogt arrangeres der underholdning og aktiviteter, herunder quizaftener og festlige arrangementer.

For mere information om VIVA Cruises, tøv ikke med at kontakte Lotte: lotte@unitedspiritnordic.com.

 -SLUT-

Noter til redaktionen:

Om VIVA Cruises

VIVA Cruises inviterer dig til at opleve det allerbedste af Europa, som det var meningen, det skulle opdages: med godt selskab, unikke perspektiver og prisvindende service og bekvemmeligheder. VIVA Cruises ved, at ikke alle rejsende er ens, og har gjort det til deres mission at give kunderne større lethed, fleksibilitet og valgmuligheder.

Med årtiers erfaring med krydstogter til Europas mest populære destinationer er de stolte af at kunne tilbyde en krydstogtoplevelse som ingen anden, designet til at berige, inspirere og forny. Ved at følge alle de største floder (Donau, Elben, Mosel, Rhinen, Rhône, Seinen og Main-Donau-kanalen) kommer gæsterne til at dykke ned i hjertet af tidløse byer og landsbyer samt verdens mest blomstrende hovedstæder.

VIVA Cruises er medlem af International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA) og et europæisk regionalt tilknyttet medlem af Cruise Lines International Association (CLIA) Europe.

VIVA-INKLBILDMARKE-002-1024x501.jpg


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen

Relaterade länkar