2024-02-26 13:23Pressemeddelelse

Rejsenyt fra United Spirit Nordic

Nizwa fort, Muscat

Vidste du at Oman har et verdensrenomeret parfume brand?

Muscat byder på mange hemmeligheder…  Vidste du, for eksempel, at Oman har et parfume brand? 

House of Amouage blev grundlagt i 1983 som en “Kongelig gave.” Parfumerne er lavet af verdensberømte ikoner indenfor parfume fra Paris, Grasse, Geneve og New York. 

Hver kreation her er håndlavet. I dag har brandet 50 variationer af parfume og er til stede i 80 lande. For at udforske Amouage og lære mere, kan du besøge deres besøgscenter og fabrik i Muscat. Det siges at  parfumen varer 3 dage på huden. 

Læs mere om House of Amouage her.

Muscat - Sultan Qaboos Grand Mosque

Kongelige elementer fra klassisk og folklore

Kongelig gensyn efter 17 år!  Det Kongelige Oman Symfoniorkester gør endelig gæsteoptræden i Tyskland igen! Deres strålende debut foran et Berlin-publikum kom i 2007 ved Young Euro Classic. Nu dedikerer musikerne fra Den Arabiske Halvø sig igen til sine internationale relationer.

Sultanatets musikalske ambassadører medbringer den røde og grønne nationaldragt. Det er en spændende balance mellem klassisk og folklore. I anden del af aftenen vil publikum rejse gennem nogle atmosfæriske traditionelle og nutidige værker fra Oman - herunder Hamdan Al Shuailis "Royal Suite", som er komponeret specielt til denne aften. Sådan lyder international forståelse – vær en del af det!

Den 6. marts 2024 klokken 20.00 i Philharmonie Berlin med værker af Beethoven, Schubert, Weber, Tchaikovsky, Márquez samt traditionelle og nutidige værker fra Sultanatet Oman. Mere information om koncerten her. 

Billetter kan købes her 

VIVA CRUISES: To-ugers krydstogt på det nyeste skib, VIVA ENJOY

Du har sikkert hørt om VIVA Cruises' lækre krydstogter på Rhinen, Donau, Seinen eller Rhône floden, ikke sandt? Typisk er det en forlænget weekend med afslapning,kultur, god mad og mindeværdige øjeblikke. Men vidste du, at det også er muligt at tage på en længere ekspedition i sensommeren, på VIVA Cruises spritnye skib, VIVA ENJOY? 

På turen fra Amsterdam til Budapest, som tager 14 dage i alt, er der mange kulturelle perler på vejen.

For eksempel kan du opleve de følgende ekskursioner:

  • Kør med rickshaw gennem Kölns gamle by
  • Gå byvandring og smag mousserende vin eller søde sager i Koblenz
  • Oplev bayersk øl og gastronomi på byvandring i Passau
  • Se det berømte kloster i Melk
  • Tag på bytur med ølsmagning i Bratislava,
  • Slut af med helikopterflyvning over Budapest

Mere om VIVA Cruises her.

Tampa Bay i en rivende udvikling på hotelfronten 

Tampa Bay's seneste udvikling inden for hotelbranchen betyder at Tampa Bay nu har en imponerende vifte af tilbud, der bidrager til byens dynamiske og voksende omdømme som en destination i topklasse.

jwmariotttampawaterstreet

Visit Tampa Bay fejrer nemlig et rekordstort regnskabsår med næsten 1,1 milliarder dollars i hotelindtægter. Selv med Floridas stabiliserede besøgstal gav Tampa Bays strategiske partnerskaber en fortsat vækst, hvilket placerede destinationen i spidsen i den amerikanske hotelbranche, med en førsteplads blandt de 25 største markeder i USA.

I det nye regnskabsår, er Visit Tampa Bay dedikeret til stadigt at tiltrække flere forretnings- og fritidsrejsende og opretholde sin status som førende destination. Mere information om de imponerende tal her.

Nogle af de seneste nyheder fra Tampa Bays hoteller:

  • Hotel Flor: Det historiske Floridan Palace Hotel fra 1926 har gennemgået en renovering til 30 millioner dollars og genopstår nu som Hotel Flor, der bliver en del af Tapestry Collection Hotels by Hilton. I stueetagen ligger The Dan, en moderne smugkro med et nik til de brølende tyvere og en menu inspireret af Golfkystens køkken.
  • Epicurean Hotel udvider: Epicurean Hotel, der ligger i det historiske Hyde Park-distrikt og er kendt for sit kulinariske fokus, udvider. Tilføjelsen af otte suiter og en terrasse på 4. etage øger boutique hotellets tiltrækningskraft.
  • Palihouse Hyde Park: Palihouse debuterer dette efterår og tilføjer et strejf af chic boutique-luksus til Hyde Park. Med 36 charmerende værelser og en lobbybar i europæisk stil, glæder man sig til at byde gæsterne hjerteligt velkomne.

St Maarten: Skal du overraske din kæreste med en romantisk middag? 

På en ferie til St Maarten, skal man sørge for at spise ude. Der er nemlig nogle helt fantastiske restauranter, både på den franske og den hollandske side af øen.

Her er nogle af vores favoritsteder til en romantisk middag:

1. The Flavor Academy: Én del kokkeskole, én del vinsmagning og spiritusrum. Flavor Academy er måske et utraditionelt valg for en romantisk aften, men det kan vise sig at være den bedste.

Ægteparret, kokken Kristin Joseph og mixologen Paul Peterson, tilbyder nemlig et nyt koncept inden for privat spisning. De tilbyder udsøgte flerretters-menuer, lækre cocktails og nøje udvalgte vine i en lejlighed omdannet til et restaurant. Derudover afholder de innovative workshops med fokus på at forbedre dine cocktail-færdigheder eller madlavning. Da der kun er én siddeplads pr. aften, er reservationer påkrævet.

2. Emilio’s: Beliggende i en gammel stenbygning ved foden af ​​Rainforest Adventure Park lover dette intime spisested at imponere. Uovertruffen service begynder øjeblikket, du ankommer. Du vil føle dig velkommen af hele personalet fra bartenderne til serverne, og bliv ikke overrasket, hvis ejeren, Norman, kigger forbi dit bord for at sige hej.

Konsekvent stemt som en af ​​de bedste restauranter på øen, er alt fra deres signaturcocktails som Lynchini 11 til gedost-forretten og lammeentreen med rosmarin enestående. Bygningen og området har en spændende historie, som du kan læse mere om her.

3. La Villa Hibiscus er en af de mest enestående restauranter på Saint Martin.. Kokken Bastian og hans kone Sabine har skabt en unik og førsteklasses fine dining-oplevelse med retter, der komplimenterer den billedskønne udsigt.

Med kun fem borde er reservationer nødvendige. Når du bestiller dit bord, vil du blive bedt om at vælge mellem tre forudindstillede menuer, der varierer fra fem til otte retter. Se kokken forberede dit måltid i det åbne køkken i denne kulinariske perle.

Saudi Arabien: Vidste du at du kunne campere under Riyadhs stjernehimmel?

Nyd den rolige natur under Riyadhs funklende stjernehimmel. Uanset om du er ekspert eller nybegynder, er det garanteret en enestående oplevelse at campere midt i de gyldne klitter i forstæderne til Riyadh.

Hvis dette er din første campingoplevelse i Saudi Arabien, kan du starte med at besøge en af Tamimi Markets filialer eller Carrefour, da det er store butikker, der leverer campingudstyr. Eller du kan slå to fluer med ét smæk ved at besøge en af de traditionelle markeder, såsom Al Owais Markets.

Disse markeder omfatter forskellige butikker, der leverer alt, hvad du har brug for til en perfekt campingtur, både til det helt basis og luksus, samtidig med at du lærer den traditionelle kultur i byen at kende.

Dernæst går turen ud i naturen, hvor vi kan foreslå de følgende camping-steder:

  • Rawdhat Nourah er et af de mest fredelige steder. Det har en vild natur, kendetegnet ved sit lange grønne græs om foråret og vinteren. Disse to sæsoner er de bedste tidspunkter at besøge Rawdhat Nourah på for at campere og genopfriske din energi. Det er et område under miljømæssig opsyn og beskyttelse,, hvilket gør det til et perfekt tilflugtssted for naturelskere.
  • Thumama National Park byder på naturskønne omgivelser, herunder klitter, stenede terræner og en variation af flora og fauna. Dette gør det til et ideelt sted for aktiviteter som vandreture og picnics, og ikke mindst camping. Besøgende kan nyde den åbne himmel og det storslåede landskab i Thumama National Park. Det er også et fantastisk sted for dem, der er interesserede i fuglekiggeri, da parken huser forskellige fuglearter. Du kan leje telt i nationalparken.
  • Rawdhat Khuraim er kendt for sin naturlige skønhed, herunder smukke blomster, palmer og et varieret dyreliv. Det er et ideelt sted for naturinteresserede besøgende. Rawdhat Khuraim er en oase, hvilket betyder, at det er præget af frodig vegetation og grønne områder midt i ørkenen. Det er en kontrastfyldt oplevelse at opleve denne frodighed midt i ørkenmiljøet.

Læs mere her.

En lille oversigt over events hos vore kunder: 

Oman

Saudi Arabien 

Sint Maarten / St. Martin 

Tampa Bay 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen