2023-12-13 12:30Pressemeddelelse

Rejsenyt fra United Spirit Nordic

St Martin Whalte Watching

December betyder hvalsafari på St. Martin!

Fra december og frem til juni samles hvaler i de varme farvande omkring Anguilla, St. Martin og St. Barths. Dette naturskønne reservat er kulissen for parringssæsonen samt fødslen af de små hvalunger. Hvalerne migrerer tilbage hertil efter 11 måneder, for at føde.

At være vidne til dette årlige fænomen er virkelig magisk, men der er nogle vigtige regler at følge for at beskytte hvalerne.

Beskyt og bevar hvalerne

For at se hvalerne skal forholdene være ideelle med roligt hav og milde vinde.

Professionelle "AGOA hvalsafari"-eksperter står klar til at guide til de bedste steder for hvalsafari, samtidig med at sikre både din og hvalernes sikkerhed. Læs mere om dette og La Sanctuaire AGOA her.

Respekt 

Respekten for disse majestætiske havdyr er altafgørende, hvilket sikres af de kvalificerede guider. Hvalernes melodiske sange kan høres med bådens avancerede lydudstyr - utroligt at være vidne til hvalsang direkte og live.

Tro os, hvalsafari er ikke bare en ferieaktivitet; det er en enestående gave fra naturen og en oplevelse, du kommer til at huske resten af livet!

Læs mere om Saint Martin her.

VIVA CRUISES

Ingen planer for nytår endnu?

Hvad med et nytårs cruise? VIVA Cruises inviterer hvert år gæster til at fejre nytår ombord på et af deres eksklusive skibe, med udsøgt forplejning og masser af kulturelle oplevelser.

Flusskreuzfahrten Silvesterreisen Avignon

Et nytårsflodkrydstogt gennem Frankrig er en helt særlig oplevelse. Sig "Au revoir" til det gamle år på en af Europas smukkeste floder og nyd afslutningen på året i en af de over 2.000 restauranter i Lyon - Frankrigs kulinariske hovedstad.

Det gode skib VIVA Voyage fortsætter til Tain-l'Hermitage, en smuk landsby med kun 6025 indbyggere, bedst kendt for sin fremragende vin fra producenter som Chapoutier.

Turen går dernæst til Arles og Avignon - de mest populære byer i det sydøstlige Frankrig.

I historiske Arles kan man se monumenter og levn fra romertiden. I Avignon er det især det massive pavelige palads, de middelalderlige bymure og Avignon-broen, som du helt sikkert skal have set.

VIVA Cruises' All-Inclusive pakke omfatter:

  • Helpension med morgenmadsbuffet, frokost, middag (flere retters gourmetmenuer, serveret af de rareste tjenere) og snacks. 
  • Hele dagen fri adgang til høj kvalitets alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra barmenuen.
  • High Tea: Én gang pr. tur serveres et udvalg af søde og salte lækkerier som scones, sandwiches, cupcakes, chokolade, macarons og forskellige teer.

Desuden er der velkomst-champagne i kahytten ved ankomst, dagligt genopfyldt minibar på kahytten, en genanvendelig VIVA-vandflaske, samt WLAN og alle drikkepenge inkluderet.

VIVA Cruises er derfor den perfekte løsning til den, der gerne vil fejre nytårsaften udenlands, uden at skulle stå for alt muligt praktisk - med VIVA Cruises får man oplevet et væld af spændende europæiske destinationer, fra komforten af dit flydende hotel.

Læs mere her

Saudi Arabien

Will Smith besøger NEOM projektet i Saudi Arabien.

Anledningen for besøget var Red Sea Film Festival, som finder sted denne uge i Jeddah ved Rødehavets kyst. Andre berømte skuespillere som Johnny Depp er også til stede.

Du kan læse mere om festivalen HER, og delprojektet Red Sea Souk HER. Red Sea Souk er et sideløbende projekt til festivalen, der fokuserer på lokal Saudiarabisk og regional Arabisk filmskabelse, og er også en platform for nye, lokale og regionale talenter.

Will Smith benyttede lejligheden til at besøge det berømte NEOM projekt. Tager du et kig på Will Smith’s instagram kan du se hans oplevelse af projektet. 

Om NEOM

NEOM-projektet i Saudi-Arabien,  en omfattende økonomisk og teknologisk udviklingszone, der strækker sig over dele af Saudi-Arabiens nordvestlige region, har haft fint besøg af selveste “The Fresh Prince of Bel-Air" - Will Smith.

NEOM er en forkortelse af "New Future" og blev annonceret som en del af Saudi Vision 2030 - og dermed planen for at diversificere Saudi-Arabiens økonomi og reducere afhængigheden af olieindtægter.

Innovation og turisme

NEOM sigter mod at blive et globalt centrum for innovation, handel og turisme, ved at integrere avancerede teknologier indenfor kunstig intelligens, bæredygtighed og vedvarende energi.

Målet er at skabe et banebrydende samfund med høj levestandard og tiltrække investeringer samt internationale talenter. Du kan se en kort video, der forklarer hvad det går ud på, ved hjælp af visuelle illustrationer her.

Sindalah

Ved Rødehavets kyst, bliver luksus-øen Sindalah den første fysiske destination i NEOM, der står til at åbne i 2024. Øen kommer til at rumme både en golfbane og flere strandresorter, samt have et stærkt fokus på yachtsejlads.

NEOM har indgået et partnerskab med JLS Yachts, og har desuden tidligere valgt BWA Yachting fra Monaco til at åbne et kontor på marinaen på Sindalah.

Nye hotel åbninger i Oman

Skønne Oman åbner snart dørene på flere nye hoteller. Her er to af dem:

Byoasen i Muscat: Mandarin Oriental Muscat

Mandarin Oriental Muscat, beliggende i hjertet af Shatti Al-Qurum, kan snart indbyde rejsende til at opleve Muscats charme. Den strategiske beliggenhed gør det nemt for gæsterne at udforske byens kulturelle skatte.

På dette unikke hotel står den omanske gæstfrihed i centrum, sammen med Mandarin Orientals velrenommerede service.

Gæster kan se frem til verdensklasses spa, service og enestående spisemuligheder, da Mandarin Oriental lover besøgende en blanding af luksus, ro og kulinariske oplevelser.

Desuden kommer Mandarin Oriental Muscat til at have et spa med traditionel persisk Hammam.

Hotellet åbner denne vinter. Læs mere her. Læs mere om Oman her.

Strandhotel i verdensklasse: The St. Regis Al Mouj Muscat

En anden mindst lige så spændende nyhed er at The St. Regis Al Mouj Muscat står til at åbne denne vinter.

Den står på enestående luksus på The St. Regis Al Mouj Muscat, et kommende 5-stjernet strandhotel, der ligger ved kanten af den maleriske 18-hullers Al Mouj Muscat golfbane.

Med beliggenhed i beboelsesområdet Al Mouj, har dette overdådige hotel hvad der skal til for at tilbyde sofistikeret stil og komfort på samtlige 271 værelser og suiter.

Med en baggrund af frodigt grønt område og mere end 360 meter strandpromenade garanterer The St. Regis Al Mouj Muscat en unik oplevelse for gæsterne. Hotellet kommer desuden til at huse et wellness-center.

Facaden på projektet er formet som en elegant kurvet linje, inspireret af havets flydende bevægelser og bølgerne.

De horisontale elementer i facaden understreger projektets lave arkitektur, der strækker sig langs strandkanten i Al Mouj. Hver eneste detalje i designet af dette projekt er inspireret af en organisk form i konstant bevægelse.

Læs mere om St Regis her, og om Oman her.

Tampa Bay er pyntet op til julesæsonen

I Tampa Bay er julen noget varmere her - men der gøres ikke mindre ud af at fejre den og pynte op. Den berømte Tampa Riverwalk er fuldt dekoreret, og der er endda kommet lysdekorationer i form af alle mulige julefigurer op på vandet omkring gangbroen, så man rigtig kan komme i julestemning mens man nyder shorts- og t-shirt vejret.

Faktisk har Tampa Riverwalk gjort det så godt i år, at de er blevet nomineret af USA Today til at have den bedste juledekoration i USA Today. Vinderen bliver annonceret i dag, fredag!

Men ud over det, så byder Tampa Bay i Florida også på nogle helt særlige festlige attraktioner her over julen. For eksempel:

  • Festival of Lights i Hillsborough County Fairgrounds har elementer fra både jul, Hannukah og Kwanzaa, i sand multikulturel amerikansk stil, og fortryller besøgende med mere end en million lys. På en drive-thru på ca. tre kilometer kommer man gennem glimtende udstillinger og sjove Florida-tematiserede udsmykninger. Du kan også opleve Julemandens landsby fyldt med sjove forlystelser, et vintermarked og Hometown Hillsborough Historical Village.
  • Curtis Hixon Parks Winter Village byder på både udendørs skøjteløb (i Florida!), julemarked og caféer, samt silent disco hver fredag.
  • Også forlystelsesparken Busch Gardens har lavet en Julelandsby, hvor børn og barnlige sjæle kan møde julemanden eller rudolf, og se spektakulær fyrværkeri om aftenerne.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen