2023-08-23 16:29Pressemeddelelse

Rejsenyt fra United Spirit Nordic

Kære alle sammen,

Så er det tid til endnu en opdatering fra os - jeres favorit-bureau i Norden! 

Du er sikkert enig med os i at denne sommer er passeret lidt for hurtigt forbi os - knap havde vi fået fundet klipklapperne og shorts frem før vi måtte finde halstørklæder, regntøj og gummistøvler frem igen. Vi har dog stadig håb for en varmere og tørrere sensommer - 7-9-13!

I mellemtiden kan man jo sidde og kigge ud af vinduet og drømme sig væk til smukke rejsedestinationer. Læs her nogle gode forslag til hvad du kan drømme - og skrive - om. Vores destinationer har gang i meget forskelligt spændende denne måned!

Nyd det!

St Martin’s Friendly Cuisine 

Dette års gastronomi festival nærmer sig hastigt. Fra 11-22. November forvandles den Caribiske Ø til et sandt kulinarisk paradis med konkurrencer, madlavningskurser, koncerter, fester, restauranter med specielle festivals tilbud, og en gastronomisk ‘village’ med boder der sælger lokale produkter. 

I den anledning, har turistbureauet nu udgivet “Friendly Cuisine” for første gang - en guide til St Martins gastronomi, hvor du kan læse detaljer om de første to års udgaver af festivalen, om de kokke og restauranter der vandt konkurrencerne, og en oversigt over restauranter på St Martin.

Der er masser af inspiration at hente i den nye brochure, både om gastronomi festivalen på St Martin, og generelt om gastronomien. Du kan sågar læse om medicinske planter på St Martin, og fiskerikulturen. Tag selv et kig - du kan downloade Friendly Cuisine #1 her.

Hvis du vil dele nogle af disse perler med dine læsere, så endnu flere madglade skandinaver bliver fristet til at rejse vestpå og få denne fantastiske oplevelse, så skriv gerne til Lotte for at få flere billeder fra sidste års festival, samt af restauranter, natur og diverse steder på øen. 

VIVA Cruises

VIVA Cruises er nomineret til dette års Silver Travel Awards 2023 i kategorien Best River Cruise Line. Du kan gå ind og stemme her. Silver Travel Awards har fokus på at hylde de rejseselskaber, der gør lidt ekstra for deres modne rejsende, og det må VIVA Cruises virkelig siges at gøre!

United Spirit Nordic har været med ombord på VIVA Tiara, på en tur der lå uden for skoleferien. På et sådant tidspunkt er de fleste medpassagerer oppe i alderen, så vi oplevede meget tydeligt hvad VIVA Cruises gør for deres ‘silver’-passagerer.

Tro ikke at det var kedeligt! Der var liv og glade dage, og en fest hver aften med live musik af VIVA Tiaras egen skibsmusiker. For de gangbesværede er der perfekte forhold, med elegant elevator og rampe til påstigning på skibet, samt det høfligste og venligste personale, du kan forestille dig.

Desuden var der sociale aktiviteter arrangeret af Cruise-direktøren, såsom Banko og quiz-aften - små detaljer der var med til at gøre det til en behagelig og hyggelig rejse.

Der er flere grupper såsom ældreklubber der benytter sig af VIVA Cruises og medbringer egen tourguide/oversætter. Det at rejse i en større gruppe kan være en udfordring rent logistisk, og der har flodkrydstogtet en fordel.

Man bliver sejlet afsted i naturskønne omgivelser, med god mad og masser af luksus ombord. Her er der tid og ro til at faktisk være sammen og nyde ferien uden at tænke på alt det praktiske - og med daglige stop i forskellige havne, får man også rig mulighed for kulturelle oplevelser.

VIVAs krydstogter tiltrækker dog også det lidt yngre publikum. Blandt andet tilbyder de kulturelt spækkede ruter såsom Cityhopping i Holland, Belgien, Østrig eller andre lande i Europa, eller krydstogt med fokus på vinsmagning. Tag selv et kig på deres hjemmeside og se de mange forskellige ture de tilbyder.

Saudi Arabien

Denne måned er sidste chance for at opleve Scripts and Calligraphy udstillingen  “Paths to the Soul” i Riyadh, Saudi Arabien. Denne spændende udstilling undersøger arabiske skrifters rolle som værktøj for kommunikation og som formidler af skønhed og spiritualitet. 

Udstillinger inkorporerer 34 kalligrafer fra 11 lande - 12 af dem fra Saudi Arabien. Der indgår også 19 samtidskunstnere og designere i udstillingen, af 12 forskellige nationaliteter - 4 fra Saudi Arabien. 

Paths to the Soul inviterer gæster til at mærke forbindelsen til vores kulturarv og nyde en sanselig rejse gennem arabisk kalligrafi. En helt unik oplevelse. Udstillingen kan opleves frem til d 2. September. Læs mere på Visit Saudis hjemmeside.

På den musikalske front er der også godt at vente i Saudi Arabien. AZIMUTH festivalen løber af stablen d 21-22 september i AlUla - et historisk og helt unikt sted at danse til regionens største navne fra solnedgang til solopgang.

I år kan man opleve kunstnere som Vinyl Mode, Dish Dash, Cosmicat, Kayan, Baloo og Zone+. Læs mere om festivalen på Experience Alulas hjemmeside.

Oman

I Oman er der også festligt i disse dage. Festivalen Jabal al Akhdar finder sted denne måned fra 3. - 19. August. Det er en festival med aktiviteter for børn, teaterforestillinger, madboder med både lokale og internationale retter.

Der er sågar løbe- og mountainbike konkurrencer, og mulighed for at prøve paragliding eller opleve et lasershow og høre den royale garde - “the Royale Guard Music Band” spille. 

Jabal al Akhdar er et attraktivt sted i sommerhalvåret på grund af de noget køligere temperaturer i dette bjergområde. Oversat betyder Jabal al Akhdar “Det Grønne Bjerg”, og er en del af Al Hajar bjergkæden i Oman.

Både lokale og internationale turister ynder at besøge området, da de frodige dale og bjergtoppe der rager over 3000 meter over havets overflade gør det til en af de smukkeste steder at besøge i Oman.

Har du spørgsmål til nogle af vores destinationer, eller brug for billeder, mere information eller andet, så tøv ikke med at kontakte Lotte.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen