2022-04-12 11:32Pressemeddelelse

Rejsenyheder fra United Spirit Nordic

Jakes Octopussy Bungalow, JamaicaJakes Octopussy Bungalow, Jamaica

Flere lande fjerner nu kravet om negativ PCR-test ved ankomst, forudsat at du er fuldt vaccineret med enten 2 eller 3 doser. Det gør ikke kun rejsen billigere, men også nemmere. Et papir mindre at tænke på, eller en app at vise frem, og et skridt nærmere en normalitet for os rejsende.

Vi har også vært på rejsende fod. Christine var en hurtig tur til Jamaica sidste efterår og fik set mere eller mindre hele øen. Og i sidste uge fik hun oplevet en lille smule Saudi-Arabien. Det er et stort land, og kræver enten flere rejser eller længere tid i landet. Men det var en oplevelse, der var helt anderledes end forventet. Venlige og imødekommende mennesker, unik natur og historie i Alula og positiv oplevelse i Jeddah med besøg på Beach Club og den gamle bydel. En autentisk arabisk oplevelse på den positive måde.

Patrick er lige kommet hjem fra Oman. Et mindre land, men store oplevelser fra delfiner i havet til stjernehimmel i ørkenen og unikke bjergområder, hvor du kan vandre, klatre og udfordre både dig selv og naturen. Oman kan du opleve på en lille uge.

Her er nogle opdateringer fra vores destinationer, som vi håber du kan lade dig inspirere af.

Jamaica fejrer 60 år og har nu fjernet næsten alle restriktioner på øen

I år fejrer Jamaica 60 år som selvstændigt stat. Der vil være flere aktiviteter spredt ud over året med alt fra musik, mad og kulturelle arrangementer. Den store dag er uafhængighedsdagen, den 6. august, hvor Jamaica fejrer sin uafhængighed af Storbritannien. På denne dag kan du opleve Jamaica Festival, med en stor parade af traditionel musik, World Reggae Dance finaler og mange flere arrangementer.

Jamaica har også opdateret sine indrejseregler og lempet restriktionerne på øen. Siden 1. marts har det ikke været nødvendigt at udfylde indrejseformular. Det du skal bruge, er en negativ antigentest eller PCR-test taget 3 dage før rejsen, uanset vaccinestatus. Børn under 12 behøver ikke at fremvise en negativ test. De har også fjernet turistkorridorerne, og alle kan nu færdes frit på hele øen, så længe de overholder reglerne om social afstand og mundbind, hvor det kræves.

www.visitjamaica.com

 

Hotel Karibuni, St.Martin

Hotel Karibuni, St.Martin

St Martin introducerer ny hjemmeside og letter samtidig restriktionerne for turister på øen

Saint Martin Tourist Office lancerer nu sin nye, opdaterede hjemmeside for at øge sin synlighed og styrke sin samlede markedstilstedeværelse. Samtidig ændrer de indrejsereglerne, så personer, der er blevet vaccineret med booster, nu kan komme ind uden at fremvise en negativ PCR-test. Personer, der er blevet raske efter Covid-19 (op til 9 måneder efter infektion), vil også få lov til at komme ind i landet uden at der kræves en test. Kravet om mundbind på offentlige steder, fjernes også.

Lanceringen af ​​den nye hjemmeside er en del af Saint Martins kommunikationsstrategi. Den vil være tilgængelig på fire sprog (engelsk, fransk, spansk og portugisisk) med et stort udvalg af billeder fra øen, der giver en unik brugeroplevelse. Hjemmesiden indeholder en praktisk guide fyldt med nyttig information, der kan hjælpe besøgende med at forberede sig på turen, ned til mindste detalje.

www.st-martin.org

 

Maraya, Alula

Maraya, Alula

Saudi-Arabien fjerner kravet om PCR-test ved ankomst.

Saudi Arabien lemper alle restriktioner, nu hvor det er lykkedes at vaccinere næsten hele befolkningen, 99% af alle mennesker over 12 år er blevet vaccineret. Ved indrejse behøver du ikke længere en PCR-test, de har fjernet listen over røde lande og regler om social afstand er fjernet i hele landet inklusive Mekka og Medina. Mundbind bør kun bruges indendørs på offentlige steder.

Når du ansøger om et turistvisum, betaler du et mindre gebyr for en sundhedsforsikring for Covid-19, så både Visa og forsikring vil koste ca. 215 DKK.  Turistvisum kan nemt fås af danskere gennem e-visa portalen og normalt tager processen maks. 30 min.

https://www.visitsaudi.com/en

 

Oman kystlinje

Oman kystlinje

Lettere at rejse til Oman igen

Kravet om PCR-test er fjernet for alle, der er vaccineret, mundbind er kun obligatoriske indendørs på offentlige steder og hotellerne opererer igen med 100% kapacitet. Oman er igen en destination, der er tilgængelig for alle. Det er nemt at flyve med f.eks. enten Emirates eller Qatar Airlines som har gode forbindelser og kun et stop på vej til Muscat eller Salalah.

Desert nights camp, Oman

Desert nights camp, Oman

Oman er et land med flere facetter - vidste du, at du kunne bestige bjerge, køre off-road i jeeps, tage på vandreture, mountainbike i bjergene, hulevandring, snow boarding, paraglidning, golf, kamelridning og camping, alt sammen i Oman . En af vores favoritter er at overnatte ude i ørkenen, i teltlejre. Et par nætter i Wahiba Sands-ørkenen sammen med et par nætter i Hajar-bjergene er den ultimative Oman-tur, og hvor man så afslutter turen i Muscat på et af de mange skønne hoteller, f.eks. The Chedi Muscat

www.hudhudtravel.com

www.experienceoman.com

www.ghmhotels.com/en/muscat/

 

MS Seaventure

MS Seaventure

VIVA Cruises starter med ekspeditionstogter i Nordsøen og Grønland

VIVA Cruises starter 2022 med nye programmer for ekspeditionsskibet SEAVENTURE. Fra april til oktober vil skibet sejle på flere ruter i Nord- og Vesteuropa og et par arktiske rejseruter er på programmet. "Coastal Magic" er et 7-nætters krydstogt, der går fra Dublin og langs kysten til Edinburgh. Derefter fortsætter den til de nordiske lande, og vil have ruter, der omfatter Spitsbergen. Højdepunktet er nok "Eternal Ice of the Arctic" - en 24-dages sejlrute, der går fra Bremerhaven via Shetlandsøerne, det nordlige Skotland og derefter til Grønland. Gæsterne vil kunne opleve alt fra imponerende gletsjere og isbjerge i Diskobugten til plettede pukkelhvaler, vågehvaler og finhvaler om sommeren. "Beauty of Scandinavia" vil sejle til nogle af de smukkeste byer i Norden som Oslo, Gøteborg og København. Et af de seneste programmer er en 22-dages tur fra Bremerhaven langs den franske, spanske og portugisiske kyst ned til De Kanariske Øer, hvor turen ender i Santa Cruz de Tenerife.

Når du sejler med VIVA Cruises, behøver du ikke en negativ PCR-test, når du tjekker ind, hvis du er blevet vaccineret, dvs. du har to vacciner og en booster, eller har haft covid-19 og er blevet rask. Hvis du ikke har det, skal du have en negativ antigentest 24 timer før du går ombord. Reglerne findes på hjemmesiden og opdateres løbende

www.viva-cruises.com/en

Description


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen

Relaterad media