2019-06-04 08:48Pressemeddelelse

5 romantiske sejladser i alverdens farvande – med Star Clippers

Tag bryllupsrejsen ud på havet, og oplev fem af verdens romantiske gemmesteder for nygifte. Star Clippers inviterer på romancer i Caribien, Thailand, Bali, Borneo og Middelhavet.

Landet med turtelduerne

Caribien vækker appetit på kærligheden, og hvilket sted er mere oplagt for en romance end ”Landet med turtelduerne”? Sådan kalder de lokale øen, Tortola, hvor palmestrande og et rigt marineliv blender sammen med en spændende historie. Man går i land i en tropisk bugt, omgivet af bjerge. Havnebyen summer af markeder, butikker og restauranter, hvor man kan gå hånd i hånd og nyde det hele.

Oplev også White Bay Beach, der er kåret til en af verdens bedste strande. Stranden byder på hvide strækninger med blødt sand og et blomstrende rev for foden.

1. februar 2020, 7 nætters sejlads med Star Flyer til Treasure Islands, fra €1.775 pr. person i delt dobbeltkahyt. 

Øhop i Thailand

Der findes intet mere romantisk end at opleve Thailands smukke klippeøer fra vandsiden. Når Star Clipper sejler fra Ko Samui venter rene strande og laguner. De fineste, små øer viser sig som åndehuller for jer, der ønsker privatliv, fred, klart vand og det blødeste sand.

Lån en kajak for to ved Ko Mae Ko, og sejl på opdagelse i øhavet. Her kan man se klippehuler og drypsten, der strækker sig mod havoverfladen. Er det tid til et break fra strandlivet, arrangerer Star Clippers bl.a. en ekskursion med overnatning til Cambodjas hellige tempel, Angkor Wat.

Bogstaveligt talt et hav af billedskønne paradisøer og strande venter på denne sejlads, heriblandt Ko Pha Ngan, Ko Tao, Ko Samet og Ko Rong i Cambodja.

11. april 2020, 11 nætters sejlads med Star Clipper til Ko Samui–Ko Samui, fra €2.845* pr. person i delt dobbeltkahyt.

Orangutangens land

Romantikken blomstrer snart, når man går i land i Borneos fantastiske fauna. I denne del af verden kan man opleve de fredede orangutanger og næseaberne i deres naturlige element. Sejladsen begynder i Kota Kinabalu, hvor man kan forsvinde i byens storslåede kunst- og musikscene, eller sammen få pulsen op med en trekking ad Kinabalu-bjerget.

Borneo dækker tre lande, så her kan man forelske sig i tre kulturer. Man kan bl.a. se det kinesiske tempel, Kuan Yin i Bintulu, lade sig friste af Kuchings mange markeder eller blot nyde dagene til søs, hvor man får tid til hinanden i lavt gear.

19. maj 2020, 11 nætters sejlads med Star Clipper til Borneo, fra €2.845* pr. person i delt dobbeltkahyt.

Delfiner på Lovina Beach

Den berømte Lovina Beach ligger på det nordlige Bali og er et fredeligt fristed at nyde hinanden. Delfinstatuen på stranden vidner om de mange delfiner, man kan se fra vandkanten eller svømme med i det rolige vand.

Sejladsen går, udover Lovina Beach, til Probolinggo, Semarang og Jakarta, før man lægger til kaj i den enestående storby, Singapore.

18. juli 2020, 14 nætters sejlads med Star Clipper til Bali–Singapore, fra €3.620* pr. person i delt dobbeltkahyt.

Kroatiens hemmelige perler

Kroatien er én af Europas skjulte skatte med en vidunderlig natur. Royal Clipper sejler på en rundtur fra Venedig forbi nogle af Kroatiens kærlighedslommer. Oplev fx Zadars arkitektoniske havorgel på Rivas promenade, og hør havet synge, når bølgerne rammerne trappestenene. En kærlighedserklæring fra selveste Adriaterhavet.

Royal Clipper lægger fra i Venedigs ældgamle havnestad og sejler langs Kroatiens øhav til de fine øer Hvar og Vis, med et stop i Montenegro, før sejladsen går tilbage til Venedig.

22. august 2020, 7 nætters sejlads med Royal Clipper til Venedig–Venedig, fra €2.120* pr. person i delt dobbeltkahyt.

* Alle sejladserne kan bookes med ”book-tidlig-rabat” på op til 20% inden 31. januar 2020.

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra sejladsen.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver i dag tre af verdens største sejlskibe og har yderligere et under opbygning. Samtlige skibe kan kaste anker i små bugter og besøger ofte havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan lægge til. Hvert skib tilbyder gæsten bekvemmeligheder og en atmosfære som på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, en uformel restaurant, en indbydende Tropical Bar på dæk og en hyggelig Piano Bar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider.

De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74, mens Royal Clipper tager 227 gæster og har et mandskab på 106.Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.