2019-01-28 11:30Pressemeddelelse

Oplev Phukets øhav fra et moderne sejlskib

null

Sejladser omkring Phuket i Thailand byder på hvide sandstrande, øriger med koralrev i verdensklasse og små havne med storslået kultur og byliv. Tag med på en rejse i Fjernøstens øhav.

Phuket Nord – ultimativ selvforkælelse i billedskønne omgivelser

Star Clipper glider gennem Andamanhavet, mens et rigt, undersøisk marineliv udfolder sig under vandoverfladen. Tag med på en øsejlads, der åbner op for krystalklart vand og alskens dyreliv. Svøm med havskildpadder, den majestætiske djævlerokke, leopardhajen og den største af dem alle, hvalhajen.

Tropelivet venter i sandhed på denne nordlige sejlads. Fantastiske øer – store som små – med eksotisk vegetation og paradisiske strande dukker op i horisonten på Star Clippers rute. Langkawi er én af dem. Her kan gæster opleve varieret natur, der byder på mangroveskove, bjerge og frodige marker, hvor bøfler går fredeligt og græsser.

Sejladsen giver rig mulighed for at besøge de buddhistiske templer og helligdomme i Thailand. Overalt pynter Buddha-figurer i alle størrelser, dekorerede med guld, kulørt glas, blomster og røgelsespinde.

26. januar 2019, 7 nætters sejlads i det nordlige Thailand med Star Clipper fra Phuket til Phuket, fra €1.740 pr. person i delt dobbeltkahyt.

Phuket Syd - by og strandliv i ét

Tag det bedste med dig af østens mangfoldighed på en sydlig sejlads omkring Penang. Glæd dig til unikke, bløde sandstrande, med udsigt til grønklædte øer i det azurblå, skinnende vand. Star Clipper lægger til ved Penang – også kaldet Orientens Perle. Gå i land i denne multikulturelle storby, hvor du møder et moderne samfund, der oser af historie og kultur. Georgetown byder på gamle stræder og bygninger fra kolonitiden, men også udsøgt gastronomi og shopping. I Penang fornemmer man, hvordan østens mystik og vestens indflydelse går hånd i hånd.

På denne sejlads får du både mulighed for at snorkle blandt papegøjefisk, paletkirurgfisk og klovnfisk i det koralrige farvand samt opleve det imponerende sus fra byens puls.

9. marts 2019, 7 nætters sejlads i det sydlige Thailand med Star Clipper fra Phuket til Phuket, fra €1.740 pr. person i delt dobbeltkahyt.

Nytår på dæk i det thailandske ørige


Nytårssejladsen starter i Singapore, der inspirerer med storbycharme; Michelin-restauranter og lækker street food, mode, shopping, kunst og arkitektur. Du sejler langs Malaysias kyst og går i land i Drømmenes By, Malacca, der emmer af en middelalderlig stemning.

Byd nytåret velkommen på en helt ny facon på det åbne hav til lyden af klaveret i Piano Bar. Dans på dækket under stjernehimlen, og skål for et nyt kapitel med bobler, der serveres kølige bobler på sundeck eller i Tropical Bar.

Blandt de mange spændende øriger, sejler Star Clipper også til Ko Similan, som især er kendt for sin Anders And-lignende klippeformation i bugten. Et perfekt sted med lavt vand, der gør snorkling til en leg.


29. december 2019, 7 nætters nytårssejlads i Thailand fra Singapore til Phuket, fra €1.860 pr. person i delt dobbeltkahyt.

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra sejladsen.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største femmasters sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en Piano Bar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen