2024-07-03 13:24Persbericht

Nieuw: Think Tank Mirrorless Mover Backpack voor mirrorless camera's.

Think Tank Mirrorless Mover Backpack voor mirrorless camera's

Transcontinenta BV kondigt met de nieuwe Think Tank Mirrorless Mover Backpack een uitbreiding aan op de populaire Mirrorless Mover schoudertassen. 

Deze compacte en veelzijdige 18-liter rugzak is ontworpen om het volledige potentieel van moderne mirrorless camerasystemen te ontsluiten, en biedt fotografen ongeëvenaarde functionaliteit, stijl, en waar voor hun geld.

Multifunctionele compacte rugzak 

De Think Tank Mirrorless Mover Backpack is een veelzijdige oplossing voor moderne fotografen. Deze innovatieve rugzak biedt een hoge mate van aanpasbaarheid dankzij de vele instelbare tussenschotten. Hiermee kunnen gebruikers de rugzak naar wens inrichten: als een dedicated cameratas of als een multifunctionele rugzak die zowel fotoapparatuur als alledaagse benodigdheden kan herbergen. Het strakke design, gecombineerd met vier unieke tweekleurige uitvoeringen, maakt deze rugzak aantrekkelijk voor uiteenlopende doelgroepen. Of je nu een stadsfotograaf bent die door onbekende steden zwerft, of een natuurfotograaf die de wildernis intrekt, de Think Tank Mirrorless Mover Backpack biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Think Tank CEO Doug Murdoch toont zich enthousiast over deze nieuwe rugzak:
"De Mirrorless Mover Backpack is ontworpen om moderne mirrorless camerasystemen te dragen en te beschermen, zodat fotografen zich kunnen richten op het maken van de perfecte opname, zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van hun uitrusting. Met de volledige set scheidingswanden, en ingebouwde horizontale verdeling hebben ze de flexibiliteit om de rugzak aan te passen aan hun specifieke behoeften, of ze nu een volledige foto set vervoeren of deze combineren met persoonlijke spullen."

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Verkrijgbaar in vier exclusieve kleuren
  • Volledig toegankelijk voorvak voor eenvoudige organisatie van de apparatuur
  • Groot voorvak van 5 liter voor een jas en/of andere persoonlijke spullen
  • Speciale sleeve met schuimbescherming voor de meeste 14" laptops
  • Uitbreidbare zijvakken en vergrendelbare stabilisatieriemen voor extra opbergmogelijkheden
  • Gewatteerde schouderbanden met verstelbare borstriem geven extra comfort
  • Hoogwaardige  YKK® RC ritsen en metalen hardware voor duurzaam gebruik
  • Inclusief naaddichte regenhoes voor bescherming tegen de elementen
Mogelijke camera configuraties

De Think Tank Mirrorless Mover Backpack biedt flexibele opslagmogelijkheden voor fotografen met verschillende behoeften. Met externe afmetingen van 28 x 42 x 23 cm en een totaal volume van 18 liter, kan de rugzak in diverse configuraties worden ingedeeld. Afhankelijk van de gekozen indeling biedt het ruimte voor een standaard mirrorless camera met 4 tot 6 objectieven, plus wat kleine accessoires, of een camera met een professioneel zoom-trio inclusief een 70-200mm f/2.8 met uitgeschoven zonnekap. Alternatief kan de tas een camera, twee objectieven, een flitser en een fleecejack bevatten. Met een gewicht van slechts 1,3 kg (inclusief alle verdelers en regenhoes) combineert deze veelzijdige rugzak lichtgewicht draagcomfort met ruime opslagcapaciteit voor diverse fotografische set-ups.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Think Tank Mirrorless Mover Backpack in Cool Grey, Coast green, Marine Blue en Campfire orange is vanaf eind juli verkrijgbaar bij de Think Tank-dealers in de Benelux. De adviesverkoopprijs is hetzelfde voor de diverse kleurcombinaties en bedraagt € 159,99 inclusief btw.


Onderwerpen: Photo Video

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen