2023-02-28 14:07Pressmeddelanden

David Lind rekryteras som Travel Trade Manager

Med lång och gedigen erfarenhet av arbete med internationellt reseled och med ett stort regionalt nätverk inom besöksnäringen i ryggen ska David Lind nu stärka affärsintresset för resmålet Swedish Lapland. Han tar sig också an uppgiften att främja etablering och vidareutveckling av affärssamarbeten mellan de exportsatsande besöksnäringsföretagen och det internationella affärsnätverket av researrangörer och agenter.

– Vi är mycket glada att David nu blir en del av de regionala resurserna som verkar för fler besökare till hela resmålet Swedish Lapland. Han kommer träda in i en viktig och utvecklande roll i en internationellt marknadsorienterad verksamhet, säger Annika Fredriksson, vd på Swedish Lapland Visitors Board.

– Det känns otroligt spännande och som ett naturligt steg efter att tidigare ha arbetat i besöksnäringsföretag och lokalt med affärs- och produktutveckling. Jag ser fram emot att utvecklas vidare i en ny roll, i en större organisation med ansvar för hela det regionala utbudet och resmålets internationella affärsnätverk, säger David Lind, ny Travel Trade Manager på Swedish Lapland Visitors Board.

Petter Norén, Head of Marketing and Business Development välkomnar sin nya kollega till en verksamhet som präglas av engagemang och många intressanta samarbeten.

– David har precis rätt erfarenhet, kvalifikationer och personliga egenskaper. Han komplettera vårt team som varje dag arbetar med att stärka vårt internationella resmåls position hos såväl våra potentiella besökare som internationellt affärsled, säger han.

– Han kommer göra ett fantastiskt jobb för vår näring och internationella affärspartners kopplat till bättre möjligheter att hitta, boka och resa till och inom hela resmålet Swedish Lapland, avslutar Petter.

David tillträder 1 april.


Kontakt:

David Lind
david.lind@swedishlapland.com 070-559 03 73

Petter Norén
petter.noren@swedishlapland.com 070-666 50 31Om Swedish Lapland Visitors Board

Swedish Lapland Visitors Board företräder besöksnäringen i den nordligaste och arktiska delen av Sverige. Vi främjar näringens hållbara utveckling samt förvaltar och marknadsför platsvarumärket Swedish Lapland.


Kontaktperson(er)

Petter Norén
Head of Marketing and Business Development
Petter Norén