2023-06-07 06:54Pressmeddelande

"HUR VÄLJER MAN" GUIDER I SOFT TOUCH KUNSKAPSCENTER FÖR HANDSKAR

Soft Touch nya "Hur väljer man"-serie i kunskapcentret för handskar.Soft Touch nya "Hur väljer man"-serie i kunskapcentret för handskar.

Soft Touch AB, en ledande tillverkare av skydds- och arbetshandskar i Sverige, har utökat sitt kunskapscenter för handskar ännu en gång. En ny serie om "Hur väljer man" är det senaste tillskottet till kunskapscentret. Denna serie erbjuder koncis och praktisk vägledning om hur man väljer handskar för både allmänna och specifika skyddsbehov.

"Hur väljer man"-serien i kunskapscentret ger värdefulla insikter om exempelvis handskmaterial, handskfunktioner, prestanda- och säkerhetskrav samt branschspecifika överväganden. Det finns flera guider som täcker olika typer av handskar, såsom: ”Hur man väljer svetshandskar” eller ”Hur man väljer rätt skärskyddshandske”, och många fler.

Vi är stolta över att utöka vårt kunskapscenter för handskar med "Hur väljer man"-serien. Med hjälp av dessa enkla steg-för-steg guider hoppas vi kunna ge användare såväl som inköpare och skyddsombud i olika branscher, praktisk information för att fatta välinformerade beslut, säger Michael Cederkvist, VD för Soft Touch AB. Vårt huvudsakliga mål är ökad handsäkerhet för både individer och organisationer och att i slutändan bidra till säkrare arbetsmiljöer, avslutar han.

Utforska den nya "Hur väljer man"-serien och få värdefulla insikter i hur man väljer handskar genom att besöka denna länk: https://www.softtouch.se/knowledgecenter.asp.Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder

Relaterade nyheter