2023-04-28 05:30Pressmeddelande

Soft Touch AB lanserar ett kunskapscenter för arbetshandskar

Soft Touch kunskapcenter för handskarSoft Touch kunskapcenter för handskar

Soft Touch AB är ett företag som prioriterar säkerhet på arbetsplatsen och förstår därför vikten av att utbilda slutanvändare om handskydd. Med lanseringen av kunskapscentret ger Soft Touch tillgång till omfattande information som kan öka förståelsen om vikten av att bära skyddshandskar i utsatta yrken och i olika situationer. I centret finns även hjälp som bland annat underlättar val av rätt handskar för olika arbetsuppgifter med tillhörande risker.

Kunskapscentret innehåller en rad olika resurser, som artiklar, videor, infografik och guider. Dessa resurser kommer att behandla ämnen som exempelvis vilka olika typer av handskar som finns, hur skyddet i handskarna fungerar, materiallära och hur man underhåller handskarna för att förlänga livslängden. Det är ett levande centrum där mer information kontinuerligt kommer att tillföras.

Vi är mycket glada över att lansera kunskapscentret och ge alla ett online centrum med lättillgänglig information om handsäkerhet och funktioner hos skyddshandskar", säger Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB. "Vi hoppas att den här plattformen kommer att bli en värdefull resurs och uppskattas av såväl skyddsombud och inköpare som slutanvändare i alla olika branscher. Alla tjänar på att minska handskador och detta är vårt nya initiativ för att öka medvetenheten om handsäkerhet" avslutar han.

För att besöka kunskapscentret för arbetshandskar på Soft Touch följ länken till: https://www.softtouch.se/knowledgecenter.asp.Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder
Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist