2023-05-22 07:36Pressmeddelande

Ny sektion om handsäkerhet i Soft Touch ABs kunskapscenter

Handsäkerhet, en ny sektion i Soft Touch kunskapscenter för handskarHandsäkerhet, en ny sektion i Soft Touch kunskapscenter för handskar

Soft Touch AB, en av Sveriges ledande tillverkare av skyddshandskar, har utökat sitt kunskapscenter för handskar. Med en ny sektion dedikerad till handsäkerhet kommer denna plattform nu att tillhandahålla mer information om handskydd, säkerhetsmedvetenhet och arbetshandskar.

Soft Touch AB fortsätter satsningen på information och kunskapsdelning om betydelsen av handskydd. Det uppgraderade kunskapscentret erbjuder en ny handsäkerhetssektion som täcker en rad olika ämnen, till exempel att förstå hur vibrationsskador uppstår, hur man skyddar sig mot köldskador och viktiga underhållstips för att handsken ske ge maximalt skydd under hela sin livslängd. Då kunskapscentret är en dynamisk plattform kommer det att kontinuerligt uppdateras med nytt eller kompletterande innehåll för att säkerställa att användarna har tillgång till den senaste informationen.

Sektionen handsäkerhet är ett viktigt tillskott till vårt kunskapscenter, säger Michael Cederkvist, VD för Soft Touch AB. Vårt mål är att tillhandahålla en omfattande onlineresurs för medvetenhet om handsäkerhet så att vi alla kan bli bättre på att skydda våra händer. Genom att öka medvetenheten om vikten av handskydd hoppas vi kunna minimera handskador och skapa säkrare arbetsmiljöer, avslutar han.

Besök https://www.softtouch.se/knowledgecenter.asp för att utforska det uppgraderade kunskapscentret och lär dig mer om handskar och handsäkerhetsmedvetenhet.Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder
Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist