2024-08-19 09:47Nyheter

Soft Touch AB höjer inga priser

Michael Cederkvist, VD för Soft Touch ABMichael Cederkvist, VD för Soft Touch AB

Sänker istället några priser med 9%....

Som vi tidigare har skrivit så tycker vi det är extra viktigt att inte höja priser för sakens skull. Tyvärr går det inte som vi hoppats gällande dollarn men skam den som ger sig.

Vi har under hela våren sett över våra kostnader och skurit överallt där det går. Bort med dyra tjänstebilar och in med en praktisk VW Caddy som vi delar på. Utöver det så står leverantörerna bakom oss ytterligare 5 månader vilket innebär att vi kommer kunna behålla alla våra standardpriser fram till 15 januari nästa år.

Som en extra hjälp har vi fått med vår leverantör på engångshandskar att sänka priserna. Detta innebär att samtliga våra lagerförda engångshandskar kommer gå ner 9%...

Låt oss hoppas att vi går mot bättre tider.

Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB

Sänker istället några priser med 9%....


Om Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Michael Cederkvist
VD
Michael Cederkvist