2022-08-18 06:59Nyheter

Ny digital katalog 2022/2023

Soft Touch digitala katalog 2022/2023Soft Touch digitala katalog 2022/2023

Soft Touch AB lanserar ny katalog i digital version, uppdaterad med alla nya modeller handskar. Några av höjdpunkterna listas nedan:

Hanvo® Bestgrip MetalMix är en serie extremt slitstarka, stickade handskar, med varierande grad av skärskydd och olika gummibeläggningar. Handskarna är lättare, bekvämare och håller längre jämfört med traditionella stickade skyddshandskar. 

Soft Touch AB har länge jobbat med gummihandskar för industriellt bruk. Under varumärket Rubberex® lanseras nu nya engångshandskar i nitril med speciell mönstring för bättre grepp och kontroll. Finns tillgängliga i både blått och svart.

Soft Touch® Essentials har fått förstärkning med en hel serie värmebeständiga handskar. Perfekt för arbete med stål, metall, svets, värme, bilindustri och mekaniker. Även flera nya kromfria modeller introduceras i sortimentet.

Den digitala katalogen kan laddas ner när som helst oavsett vart du befinner dig. Den digitala versionen har även flera smarta länkar och verktyg som gör det lättare att hitta våra modeller handskar och mer information kring dessa.

Länk för att komma till katalogen för nedladdning finner du här:
https://www.softtouch.se/media.asp#katalogOm Soft Touch AB

Soft Touch AB är specialister på tillverkning av arbetshandskar med anor från 1913. Varumärket Soft Touch® utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design. Ergonomi, funktionalitet och slitstyrka är ledorden i detta sortiment. Varje handskmodell är framtagen med eftertanke för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Idag är Soft Touch® ett ledande varumärke på handskar av alla de slag och sortimentet utökas ständigt med nya modeller i takt med att företaget produktutvecklar. Som komplement distribueras även högkvalitativa handskar och specialhandskar från externa varumärken såsom Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera. Företaget har sitt säte i Partille.


Kontaktpersoner

Andreas Linder
Marknadsansvarig
Andreas Linder