2022-03-25 07:25Pressmeddelande

Polarn O. Pyret i nytt samarbete med Sarah Sheppard

Förra året lanserade Polarn. O. Pyret ett designsamarbete tillsammans med barnboksförfattaren Sarah Sheppard. Då utgick designen från Sheppards populära böcker om dinosaurier. Nu dyker samarbetet djupare och den här gången får Sheppards böcker sätta tonen för en del av sommarens kollektion. Vilka av Sarah Sheppards färgglada illustrationer som gör oss sällskap är än så länge lite hemligt, men en sak är säker: det är vassa gäster som kommer på besök. Hajar du?

Kläderna med Sarah Sheppards illustrationer släpps senare i vår och kommer att finnas både i butik och online.

Det här är Sarah Sheppard

Sarah Sheppard är en svensk författare och illustratör, som sedan sin debut 2008 hyllats för sina roliga, färgstarka och spännande böcker, fyllda med intresseväckande fakta om djur och natur. Tack vare Sheppard har både vuxna och barn blivit experter på dinosaurier, hajar och skogens djur. Polarn O. Pyret vill främja läsandet och tiden man tillbringar tillsammans genom läsning, och har därför låtit Sarah Sheppards böcker få liv i Polarn O. Pyrets kläder.


Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se