2021-05-04 06:53Pressmeddelande

Polarn O. Pyret i unikt samarbete med Sarah Sheppard

Sarah Sheppard Polarn O. Pyret

I höst lanserar Polarn O. Pyret ett färgsprakande och efterlängtat designsamarbete med den svenska författaren och illustratören Sarah Sheppard! Tillsammans har Polarn O. Pyret och Sarah Sheppard skapat en unik och lekfull kollektion, inspirerad av författarens populära dinosauriebok Dino Deluxe. 

 Sarahs grafiska uttryck är fantastiskt och den limiterade kollektionen är en hyllning till hennes lekfulla och färgstarka illustrationer. Gemensamt har vi skapat en kollektion av hög kvalitet med tidlös design, något vi båda har gemensamt i våra värderingar. Vi hoppas plaggen blir riktiga favoriter i barnens garderober och som sedan ärvs vidare till kommande generationersäger Martina Wernemar som är sortiment- och produktionschef på Polarn O. Pyret. 

Sarah Sheppard är en svensk författare och illustratör som sedan sin debut 2008 hyllats för sina roliga, färgstarka och spännande böcker fyllda med intresseväckande fakta om djur och natur. Tack vare Sarah har både vuxna och barn blivit experter på dinosaurier, hajar och skogens djur. Polarn O. Pyret vill främja läsandet och tiden man spenderar tillsammans genom läsning och har därför låtit dinosaurierna i Sarahs böcker få liv i Polarn O. Pyrets kläder. Genom den limiterade kollektionen kommer barn i alla åldrar ha möjlighet att skapa fler spännande historier tillsammans med sina favoritdinosaurier. Sarah är även högaktuell med tv-serien Dino Deluxe. 

 Min första tanke var helt ärligt att det här är för roligt, det kommer inte bli av. Men det blev det! Jag har sedan tidigare ett stort förtroende för Polarn O. Pyret, både kvalitets- och designmässigt. Jag har hela tiden varit trygg med att mina kära dinosaurier är i väldigt goda händer och det har varit otroligt roligt att samarbeta med teamet på PO.Psäger Sarah Sheppard.  

Sarah Sheppard

Den limiterade kollektionen börjar säljas i butik och online senare i höst.  


Om Polarn O. Pyret

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se