2018-11-20 08:30Pressmeddelande

Vår nya Tapas ost La Reserva prisad på World Cheese Awards

Den 2:a november i år kammade vår nya Tapas ost la Reserva hem priset Super Gold på den årliga tävlingen World Cheese Awards som hölls i Bergen, Norge.

Tapas ost la Reserva är gjord på en blandning av får-, ko- och getmjölk som är karaktäristiskt för ostsorten Abadesa. Osten är lagrad i 10-12 månader och har tagits fram med syftet att kunna tillfredsställa ostälskare som gillar smakrika hårdostar. Den har förfinats med en tydlig ton av rostad toffé och fudge som ger osten en unik karamelliserad smak.

I den prestigefulla tävlingen World Cheese Awards placerade sig Tapas ost la Reserva på en 14:e plats utav 3742 tävlande. Genom att ha blivit utvald av minst en jury till världens bästa ost så tog Tapas ost la Reserva hem utmärkelsen Super Gold.

Utmärkelserna delas ut av en jury beståendes av 230 experter från 29 olika länder. De är uppdelade i grupper om tre till fyra medlemmar som ska utse utmärkelserna bronze, silver och gold. Därefter får varje grupp dessutom utse en ost som får utmärkelsen Super Gold baserat på ostens karaktärer såsom dess färg, textur, konsistens och smak.

Vi är enormt stolta att kunna tillhandahålla denna ost på den svenska marknaden – som ett komplement till vårt övriga tapas sortiment.

PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden.

Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius