2020-04-20 09:29Bloggpost

Grilla serranolindad sparris

Serranolindad sparris – passar perfekt som plockmat och tillbehör till grillen.Serranolindad sparris – passar perfekt som plockmat och tillbehör till grillen.

Svenska primörer och spansk Serrano – och så grill på det! Har ni inte provat detta så är det ett måste när ni grillar. 

Gör så här: Skär ev bort den nedre torra delen av sparrisen. Svep serranoskinkan runt sparrisen. Pensla med olivolja. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.

Stekt sparris smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

Grillad sparris smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

 

Lakto-ovo-vegetariskt alternativ: Pensla sparrisen med Vegonade Garlic & Parmesan. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.

För fler smakrika recept kika in här: https://www.paulochthom.se/receptOm PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius