2021-08-23 09:56Pressmeddelande

Kristin Kaspersen släpper utbildning om välmående och stresshantering hos Framgångsakademin

Pressbild: Kristina Kaspersen, FramgångsakademinPressbild: Kristina Kaspersen, Framgångsakademin

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Redan har plattformen hunnit bli Sveriges största tjänst för kurser. Nu släpper man en ny kurs om välmående och stresshantering, ledd av Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen är programledaren och journalisten som jobbat med tv i över 30 år. Vid sidan av sin gedigna mediekarriär har ett brinnande intresse för kropp och själ funnits. Med tre ledarskapsutbildningar i bagaget och som utbildad yogalärare har hon länge förmedlat budskapet om att det är helheten som är viktig för att må bra och att kropp och tanke hör ihop.

I sin nya kurs hos Framgångsakademin lär Kristin Kaspersen ut hur man blir bättre på att hantera den stress man skapar i sig själv. I en värld där det är högt tempo med mycket stress är vikten av att hantera sin egen inre stress enormt viktig för att orka, må så bra som möjligt och för att kunna prestera på bästa sätt. Vi kan inte alltid påverka stressen runt omkring oss i vardagen, men vi kan påverka den vi själva skapar.

Saker deltagare lär sig av utbildningen/kursen:

  • Hur man minskar sin inre stress

  • Hur man vänder negativa tankar till positiva tankar

  • Hur man bygger en starkare självkänsla och självförtroende

  • Hur man blir bättre på att hantera förväntningar på sig själv och andra

  • Hur man blir bättre på att hantera förändringar

  • Hur man hittar sin personliga drivkraft

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Babben Larsson, Elaine Eksvärd, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare. Ditt medlemskap ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, träningsverktyg och inspiration dygnet runt. Du får ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Allt innehåll skapas i nära samarbete med varje enskild expert. Och det filmas och produceras av vårt studioteam exklusivt för Framgångsakademin. Vårt mål är din framgång.


Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek