2021-07-07 20:03Pressmeddelande

Babben Larsson släpper utbildning om humor hos Framgångsakademin

Pressbild: BabbenPressbild: Babben

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg. Redan har man hunnit lansera även i Finland och bli Sveriges största tjänst för kurser, med mer än 60 000 kollade timmar. Nu släpper man en ny kurs, ledd av Babben Larsson. 

– Det har varit otroligt kul att sätta ihop den här kursen. Under de de drygt 40 år jag har jobbat med humor har jag parallellt även undervisat andra i stand up och presentationsteknik. Att vara rolig är ett hantverk men verktygen är användbara i så många andra sammanhang så jag hoppas ni hänger med mig på den här resan, säger Babben Larsson.

Kursen riktar sig till den är nyfiken på humor. Oavsett om man jobbar med humor, vill börja jobba med humor eller vill tillföra humor till sitt arbete finns det mycket att lära sig i kursen. Även den som vill få Babbens bästa tips och trix som finns bakom allt det du skrattar åt kommer få med sig mycket av utbildningen.  

Saker deltagare lär sig av utbildningen/kursen:

  • Hur man bemästrar komik

  • Hur man bygger upp skämt

  • Hur man blir bättre på presentationsteknik

  • Hur man ska tänka kring ditt kroppsspråk

  • Hur man bli mer kreativ

  • Hur man hanterar motgångar

  • Hur man överkommer skrivkramp och prestationsångest

  • Hur man sätter ihop en show

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.


Om Framgångsakademin

Är du också en av tre procent som vill bli riktigt framgångsrik inom ditt område. Då har du hittat rätt. Vi har skapat en en plattform för dig som vill maxa din personliga utveckling och ta livet till nästa nivå. Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra.