2021-02-09 09:48Preses relīze

Chasing M2 Pro - viegls industriālais zemūdens drons (ROV)

Chasing tagad ir spēris soli ceļā uz profesionālāku dronu. Šis ir nenoliedzami jaudīgāks drons, kam ir vairākas izmantošanas iespējas, sākot no fotografēšanas un uzņemšanas līdz zemūdens struktūru pārbaudei.

Ir pagājuši tikai daži gadi, kopš Chasing strauji iekaroja tirgu, iepazīstinot ar savu pirmo zemūdens dronu Gladius. Tas ir drons, kas izgatavots, lai atklātu un uzņemtu dzīvi zem ūdens virsmas. Kopš tā laika ir izlaisti vairāki interesanti modeļi ar dažādām orientācijām, tostarp populārais F1, kas paredzēts makšķerēšanai.

Jaunajam Chasing M2 Pro ir astoņu vektorizētu dzinēju izkārtojums, kas ļauj pārvietoties visos virzienos. Salīdzinot ar iepriekšējo CHASING M2, M2 Pro motors ir 50% uzlabots, un maksimālais ātrums tagad ir 4 mezgli, dziļums - 150 metri un maksimālais horizontālais rādiuss - 400 metri (ar 400 m kabeli).

Ierīce ir saderīga ne tikai ar rūpīgi izstrādātiem stiprinājumiem, piemēram, satvērējspaili (Grabber Claw), prožektoru (Floodlight) un lāzera mērogotāju utt., bet arī ar vadības konsoli ar augsta spilgtuma ekrānu, dokstaciju, USBL zemūdens pozicionēšanu, 700 Wh bateriju, vairāku staru sonoru, papildu kameru un citiem jaunajiem M2 Pro ekskluzīvi uzlabotajiem piederumiem.

Chasing M2 Pro dronam ir iebūvēts 4K video un 12 megapikseļu elektroniska attēla stabilizācijas (EIS) attēlu stabilizācijas kamera, 4000 lūmenu gaismas diodes (LED) gaismas, noņemama baterija un noņemama Micro droša digitālā (SD) atmiņas karte. Kompaktā alumīnija sakausējuma korpusa svars ir mazāks par 6 kg, to var viegli vadīt viena persona un to var ātri uzstādīt trīs minūtēs.

 

Cena un piegāde

Chasing M2 Pro piegāde sāksies Martā un ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 5 339,90,- EUR.

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas:

  • Komplektā iekļautais kabelis ir 200 m
  • 4k video
  • Maināma baterija
  • Vairāki dažādi piederumu stiprinājumi atkarībā no misijas
  • Svars ir mazāks par 6 kg.


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs