2020-08-25 08:01Preses relīze

Šis ir jūsu digitālais makšķerēšanas draugs !

CHASING F1 ir jauns digitālais zivju meklētāja zemūdens drons ar tālvadības pulti, kas paredzēts visu veidu zvejai. F1 drons no Chasing sniedz jums inteliģentu informāciju par zemūdens reljefu, apkārtni, citiem objektiem zem ūdens, zivju masu atrašanās vietu un zivju atrašanās stāvokli ūdenī. Drons ir lieliski piemērots arī piestātņu pārbaudei. 

Papildus zvejas situācijām F1 nodrošina gan ūdens temperatūras rādījumus reāllaikā, gan precīzus dziļuma rādījumus. Zvejas laikā ir iespēja uzņemt gan lieliskas kvalitātes attēlus, gan augstas izšķirtspējas video. 

 

Ar šo ierīci ir iespējams uzraudzīt makšķerēšanas procesu un skaidri ierakstīt video tumšā vidē. 

Dronam ir iebūvēta Sony IMX307 kamera, un tas ir aprīkots ar infrasarkano gaismu, kas nodrošina skaidru attēlojumu pat vājā apgaismojumā. Kameras infrasarkanā starojuma diapazons var sasniegt līdz vienam metram. 

Kamera var ierakstīt ar 1080p pie 30 kadriem sekundē un uzņemt 2 MP fotoattēlus. Viss tiek saglabāts micro SD kartē, kura var būt līdz 256 GB.[A1] 

Izmantojot lietotni, jūs varat viegli kopīgot savus ierakstus un tiešraidi lielākajā daļā sociālo plašsaziņas līdzekļu platformu. 

 

F1 drons pārvietojas vertikāli un var automātiski pacelties un nolaisties. Maksimālais F1 darbības dziļums ir 28 metri. Dronu darbina četri dzinēji, un tam ir dažādas funkcijas, piemēram, GPS, kustība visos virzienos, piekare un apstāšanās, vairāku zvejas vietu uzskaite, automātisks kruīzs starp zvejas vietām un atgriezšanās ar vienu taustiņu. 

Papildus iepriekšminētajai funkcionalitātei, F1 var uzstādīt arī laivām zvejai ar ēsmu[A2] . Izmest ēsmu var ar vienu klikšķi mobilajā lietotnē[A3]  zvejas vietā. Tas atbalsta arī hidrolokatoru kronšteinu stiprinājumus (piemēram, “DEEPER Sonar” un citus zīmolus).

Uzstādot “DEEPER” hidrolokatoru bumbu, jūs varat to pārvietot uz vietu, kuru vēlaties noteikt, viegli apvienojot hidrolokatoru ar vizuālu zivju meklētāju. To darot, jūs varat vispusīgāk un precīzāk atrast zivis

Chasing F1 ir aprīkots ar 4800 mAh litija bateriju, kas darbojas līdz sešām stundām. Tā ir nomaināma un vajadzības gadījumā var pagarināt darba laiku.

 

Cena un piegāde:

Chasing F1 piegāde sāksies[A4]  2020.gada Oktobrī un ieteicamā tirgus cena ir 769.00 EUR

Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, nosūtiet e-pastu uz henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Galvenās specifikācijas:

  • Darbības dziļums 28 m[A5] 
  • Maināma 4800 mAh[A6]  baterija
  • Ieraksta 1080p[A7]  pie 30 kadriem sekundē
  • Iespējama tiešraide caur mobilo lietotni
  • Ūdens temperatūras rādījumi reāllaikā un precīzi dziļuma rādījumi
  • Vektora izkārtojuma dzinējsistēma ar četriem dzinējiem


Par mums Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Lowepro, Joby, Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Kontakti

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs