2021-08-04 10:10Tiskové zprávy

Tašky GOMATIC x Peter McKinnon  – konečně dostupné také v Evropě

Focus Nordic s hrdostí oznamuje, že jsme byli vybráni jako nový evropský distributor cestovních tašek značky Gomatic, která přichází na trh v Evropě. V USA se již prodává pod značkou Nomatic.

Společnost Nomatic/Gomatic byla založena v USA v roce 2014 jako projekt na Kickstarteru. O pár let později se společnost stala výrobcem značky, známé svými prémiovými taškami, geniálními funkcemi a čistým designem, s více než 100 000 produkty dodávanými do celého světa. Oba zakladatelé si dali za cíl vytvořit nejfunkčnější batohy a cestovní tašky, jaké kdy existovaly. Nyní Gomatic nabízí celou řadu špičkových brašen na fotoaparáty, cestovních tašek, tašek pro každodenní nošení, zavazadel a příslušenství, spolu s řadou brašen pro fotoaparáty, navrženou a vyvinutou společně se slavným YouTuberem Peterem McKinnonem.

Tašky Gomatic nabízejí dokonalé řešení na cesty pro fotografy, tvůrce obsahu, blogery nebo pro ty z nás, kteří milují systém balení „do posledního milimetru“ - promyšlený systém pro každodenní cestování, pracovní cestu, víkendový výlet nebo delší dovolenou.

Peter McKinnon X Gomatic

Slavný kameraman, fotograf a YouTuber, Peter McKinnon, s více než 5,4 miliony sledujících, byl od začátku věrným zákazníkem společnosti. Má vášeň pro doplňky a je posedlý věcmi, které fungují opravdu dobře, díky čemu každý den vytváří lepší obsah. Peter přišel s nápadem spolupráce se značkou Gomatic s cílem vytvořit „vlastní“ brašnu na fotoaparát bez kompromisů. Spolupráce mezi nimi vyústila ve fantastickou řadu tašek a brašen na fotoaparát, dokonalý cestovní ekosystém pro fotografy a tvůrce video obsahu.

Vysoce kvalitní a funkční tašky s čistým designem

Společnost Gomatic se může pochlubit širokou škálou různých tašek a batohů ze silného, odolného, voděodolného materiálu s perfektními detaily a funkčností. Flexibilní design má vyhrazené a nastavitelné přihrádky pro bezpečné uložení příslušenství, notebooku, tabletu a oblečení pro dosažení dokonale optimalizované vnitřní a vnější organizace. S jednoduchým, ale elegantním přístupem ke všem vašim nezbytným věcem, silnými švy a zipy, ergonomickými popruhy a čistým a prémiovým designem, je taška Gomatic dokonalým společníkem za každých podmínek.

Výběr ze sortimentu Gomatic

Gomatic Peter McKinnon Camera Pack – Cestovní batoh

Gomatic Peter McKinnon Camera Pack 35L je dokonalým batohem pro každé dobrodružství a jedním z nejlepších a nejodolnějších vodotěsných batohů, na které jsme čekali velmi dlouhou dobu! Tento batoh, navržený Peterem McKinnonem, vám umožní využít designové oddíly pro vybavení fotoaparátu a oblečení i na 3-5denní výlet. Odnímatelné skládací přepážky, možnost rozšíření batohu a vnější popruhy na přenášení, to vše vám umožní zabalit cokoliv budete potřebovat. Nabízí úložní prostor pro notebook a tablet, kromě mnoha dalších síťovaných kapes pro menší předměty, jako jsou paměťové karty, kabely, kryty objektivů, atd. S vyšívaným logem Pirate Life od Petera McKinnona.

Cestovní taška Gomatic V2 40L

Když potřebujete ještě více flexibility, patentovaný systém popruhů vám umožní přeměnit sportovní brašnu na batoh. Všechny 40litrové cestovní brašny obsahují přizpůsobitelnou tašku na prádlo, abyste mohli uchovávat na cestách své špinavé prádlo odděleně. Více přihrádek na elektroniku, boty, oblečení, dokonce i prostor na láhev s vodou a mnohé další, to je perfektní cestovní taška na pracovní cesty, víkendový výlet nebo prodlouženou dovolenou.

Gomatic Navigator Sling 6L

Tento úžasný pomocník má voděodolné a ochranné zipy pro dokonalou ochranu a bezpečnost. Stabilizační popruh vám na cestách poskytne další podporu. Přihrádka na láhev s vodou a slot na kartu umístěný na popruhu, který je vhodný například pro kartu při dojíždění veřejnou dopravou.

Kirstine Lindholm, produktová manažerka ve Focus Nordic: „Jsme velmi rádi, že můžeme Evropě nabídnout značku Gomatic. Už je to poměrně dlouho, co jsem viděla tašky tak vysoké kvality. Jsou navrženy s pozoruhodnou pozorností věnovanou detailům a funkcím a jsou připraveny zvládnout všechna dobrodružství, které na vás čekají – skutečná dokonalost, co se organizace týče.“

Hlavní vlastnosti

• Vysoce kvalitní, odolný a voděodolný design
  • Adaptabilní a univerzální systém pro interní a externí organizaci
  • Rychlý přístup k vybavení, oblečení a dalším drobným předmětům
  • Pohodlné nošení s vhodnou oporou
  • Perfektní společník pro pracovní cesty, víkendové výlety nebo delší dovolenou
  • K dispozici také velké množství příslušenství

Sortiment značky Gomatic bude k dispozici během srpna 2021.

Pro více informací nebo zájem o testovaní nás kontaktujte, prosím na matej.sumka@focusnordic.cz

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Nanlite, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Samyang, Small Rig, Zeiss, Hollyland, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz