2021-07-02 09:42Tiskové zprávy

Nový YoloBox Pro pro náročné profesionální živé vysílání

Nový YoloBox Pro pro náročné profesionální živé vysílání

 

YoloLiv nyní rozšiřuje svoji produktovou řadu o nový YoloBox Pro Portable Multicam Live Streaming Studio, který má profesionální funkce a výkon potřebný pro to nejnáročnější živé vysílání.

 

YoloBox Pro je video přepínač, kodér, monitor, rekordér a audio mixer v jednom. Díky vestavěné službě restreaming se nativní podpora integruje přímo s YouTube, Facebook a Twitch. Můžete se jednoduše přihlásit ke svému účtu na sociálních sítích a začít streamovat. V nabídce můžete přidat grafické prvky, jako jsou loga, obraz v obraze, výsledkovou tabulku a rolovací titulky, také komentáře ke streamu, zobrazení vedle sebe, rozdělené zobrazení a mnoho dalšího. Můžete snadno komunikovat se svým publikem v reálném čase díky překrývání komentářů a přizpůsobeným možnostem obrazu v obraze, včetně režimu rozhovoru, upravitelných vestavěných šablon a možnosti nahrát vlastní šablony, čímž přizpůsobíte a vnesete do vašeho streamu vaše vlastní nápady a osobnost.

 

 

Je vybaven 3 HDMI vstupy, 1 HDMI výstupem, 1 plně vybaveným USB-C portem, který umožňuje přepínat až 8 zdrojů a až 4 fyzické lokální kamery. Další dvě předem nahraná videa jsou uložena na interním paměťovém čipu nebo spouštěna z webového zdroje. YoloBox Pro podporuje vstupní rozlišení 720p a 1080i/p, stejně jako streamy 540p, 720p a 1080p60 podle vašeho výběru, pomocí kodeku H.264. Díky HDMI výstupu můžete váš stream zobrazit lokálně také na HDMI zařízení. 

 

YoloBox Pro vám poskytuje velké dotykové rozhraní LCD displeje pro snadné streamování a ovládání a zobrazuje vysílaný obraz i vstupní streamy.

 


LCD displej také představuje ovládací rozhraní umožňující přepínat zdroje informací jednoduchým dotykem. Má linkový zvukový vstup a samostatný zvukový výstup pro sluchátka. Svůj stream můžete pomocí vestavěného slotu nahrávat přímo ve formátu .mp4 na volitelnou SD kartu o velikosti až 128 GB. Linkový vstup umožňuje připojení k syntetizátoru a mikrofonní vstup lze připojit k mikrofonu pro nahrávání zvuku.

 

YoloBox Pro je 8 palců velký a váží 750 g. Můžete se připojit k internetu pomocí integrovaného portu RJ45 (Ethernet), Wi-Fi a prostřednictvím mobilní služby využitím volitelné SIM karty. Interní baterie zabudovaná v YoloBox Pro vydrží přibližně 3 hodiny provozu a lze ji nabíjet pomocí USB připojení.

 

Hlavní vlastnosti:

  • Přenosné multifunkční zařízení pro živé vysílání pro profesionální výsledek
  • Živé přepínání až osmi zdrojů videa
  • Kodér, přepínač, monitor, rekordér, audio mixer – YoloBox má všechny funkce v jednom zařízení
  • Přímá integrace s YouTube, Facebook a Twitch a vestavěné současné streamování
  • Přizpůsobte si stream pomocí snadno přidaných grafických prvků a komunikujte s publikem v reálném čase pomocí překrývání komentářů
  • Ovládání dotykovou obrazovkou
  • Multi-kamerový systém snímání
  • Rozlišení živého vysílání je 540P/720P/1080P
  • Hmotnost: 750g
  • Rozměry: 27 x 129 x 218 mm

 

Cena a dostupnost
YoloBox Pro bude dostupný na konci července a doporučená prodejní cena je 37.390,- Kč / 1449 €.

Pro další informace kontaktujte, prosím matej.sumka@focusnordic.cz


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz