2021-09-08 10:07Tiskové zprávy

Polaroid představuje svůj nejkreativnější fotoaparát: Polaroid Now+

Seznamte se se svým novým parťákem na experimentování, fotoaparátem Polaroid Now+, analogovým instantním fotoaparátem, který se k telefonu připojí pomocí Bluetooth® a poskytne vám tak ještě více kreativních možností. Připojte se k aplikaci Polaroid a získejte nové kreativní nástroje nebo vyzkoušejte pět kreativních filtrů na objektiv. Plně analogový, zcela ovladatelný a zde k přepracování toho, co je možné v analogové instantní fotografii.

„Je to výjimečná doba být právě nyní ve společnosti Polaroid, protože přenášíme jméno značky do budoucnosti a spolu s tím i to, co bude nadále znamenat. Středem tohoto úsilí je návrat zpět k designu, výrobě úžasných výrobků a jejich zachování v samotném jádru firmy. Jsem z fotoaparátu Now+, kvality fotek, které s nimi můžete udělat, a také z nových krásných barev velmi nadšený. Navíc poprvé přikládáme do krabice filtry, protože je naše komunita miluje a rozšiřují paletu možností pro experimentování – ať už s aplikací, nebo bez ní“, říká Oskar Smolokowski, ředitel společnosti Polaroid.

Polaroid Now+ má nyní více kreativních nástrojů než jakýkoli jiný instantní fotoaparát. Můžete také otevřít aplikaci a využít malování světlem, dvojitou expozici, manuální režim a mnoho dalšího. Aktualizovaná aplikace zahrnuje také dvě nové funkce – prioritu clony a režim stativu. Nástroje, které kreativcům umožňují pracovat s hloubkou ostrosti a dlouhými expozicemi.

A tady kreativita nekončí. Polaroid Now+ se dodává se sadou filtrů pro objektiv, která obsahuje pět kreativních filtrů, které se připevní na objektiv fotoaparátu. Naplňte své fotografie barvami, prohlubte kontrast nebo přidejte pomocí filtrů speciální efekty, jako je ohňostroj, červená vinětace nebo oranžový, modrý a žlutý filtr. Sada filtrů se dodává s přenosným pouzdrem na bezpečné uschování.

Fotoaparát Polaroid Now+ je o krok dál oproti původnímu modelu Polaroid Now, který byl uveden na trh v roce 2020. Vylepšený design se pyšní klíčovými funkcemi, jako je automatické zaostřování, dynamický blesk a samospoušť. Nyní se dodává i s držákem na stativ pro ještě lepší stabilitu vašich kreativních nápadů.

„Navrhli jsme model Now+ tak, aby lidem pomáhal posunout jejich kreativitu ještě dál. Aplikace Polaroid je od základů přepracována včetně nových režimů a přehlednějšího rozhraní. Světelný senzor fotoaparátu jsme integrovali do objektivu, abychom vylepšili výkon různých filtrů dodaných s fotoaparátem. Sezónní barevné šedomodré provedení působí klidněji a vyspěleji, což z něj činí dosud nejelegantnější fotoaparát Polaroid,“ říká Ignacio Germade, vedoucí oddělení designu.

Na oslavu uvedení fotoaparátu Polaroid Now+ na trh prokazuje značka kreativní schopnosti fotoaparátu sérií uměleckých fotografických experimentů pořízených mezinárodními kreativci.

Polaroid Now+ je druhým klíčovým výrobkem uvedeným na trh v letošním roce po mezinárodním uvedení fotoaparátu a filmu Polaroid Go. Jako dosud nejkreativnější fotoaparát této značky nyní Now+ hrdě odpovídá na poslání Polaroidu poskytovat nejinspirativnější nástroje pro tvůrce po celém světě.

Polaroid Now+ bude k dispozici ve třech různých barvách: černé, bílé a šedomodré.

Fotoaparát bude k dispozici na konci září 2021.

Doporučená prodejní cena bude 3.990,- Kč / 154 €

Další informace vám poskytneme prostřednictvím e-mailové adresy matej.sumka@focusnordic.cz

Hlavní vlastnosti

• Nové kreativní funkce při spárování s aktualizovanou aplikací Polaroid