2020-08-24 12:01Tiskové zprávy

Kreativní tiskárna pro novou generaci

Vyhledat, vytisknout, nalepit: přesně tak je to snadné s Polaroid Hi-Print. Uživatelsky přívětivá kapesní tiskárna promění fotografie, snímky obrazovky a celý digitální svět vašeho chytrého telefonu do vysoce kvalitních samolepek o velikosti kreditní karty.

 

Polaroid uvádí na trh novou kapesní tiskárnu pro vaši fantazii, Polaroid Hi-Print.

Využívání termosublimačního tisku proti blednutí barev Polaroid pokračuje ve vyplňování mezery mezi instantní fotografií a digitální tvořivostí nabídkou prémiové kapesní tiskárny s fotografiemi o velikosti 2x3“ a samolepící zadní stranou.

 

Polaroid rozšířením své nabídky přenosných, snadno ovladatelných mobilních tiskáren přináší díky termosublimačnímu tisku skvělé fotografie ve vysokém rozlišení. U cartridgí typu vše v jednom používá tiskárna Hi-Print teplo pro finální voděodolnou úpravu fotografie za méně než 1 minutu. Jako samolepky se vytištěné fotografie tiskárnou Hi-Print využijí na skříňkách, obrázkových albech a dalších místech.

Polaroid Hi-Print je první instantní digitální produkt, který bude uveden na trh od březnového rebrandingu společnosti s důrazem na uchování všech zásad Polaroidu: přenést vzpomínky na fyzické fotografie.

Polaroid Hi-Print přenáší fotografie z mobilů do fyzického života pomocí iOS nebo Android aplikace. Aplikace Polaroid Hi-Print umožňuje uživatelům ještě více popustit uzdu tvořivosti díky velké nabídce nástrojů pro editaci fotografií včetně filtrů, překryvných vrstev, textů, nálepek a dalších.

Pro tisk v prémiové kvalitě používá Polaroid Hi-Print cartridge s papírem 2,1 x 3,4“ (54 x 86 mm). Nový typ papíru pro termosublimační tisk se dodává v cartridgích typu vše v jednom s barevnou páskou a 10 archy fotopapíru v balení po dvou. To je vše, co potřebujete pro tisk živých a stylových fotografií v kapesní velikosti kdekoliv.

 

Cena a dostupnost:

Polaroid Hi-Print je již dostupný k dodání.

Doporučená maloobchodní cena:
Tiskárna Polaroid Hi-Print: 3.199,- Kč / 119 €
Cartridge: 449,- Kč / 17.90 €

Pro další informace kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

 

● Moderní digitální tisková technologie v klasickém duhovém designu Polaroid

● Zářivý vysoce kvalitní tisk na samolepicí papír

● Fotografie o velikosti kreditní karty 2,1” x 3,4” (54 x 86 mm)

● Rychlá a kompaktní termosublimační tiskárna je připravena na jakoukoliv tvůrčí myšlenku

● Bezdrátové připojení přes Bluetooth pro tisk v terénu

● Mobilní aplikace Polaroid Hi-Print zdarma pro personalizaci vašich fotografií

● Odolný tisk proti vodě a tvorbě šmouh

● Tisk do minuty

● Cartridge typu vše v jednom bez nutnosti samostatného inkoustu


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka