2020-08-19 10:58Tiskové zprávy

Nové kreativní tiskárny od Kodaku

Kodak patří mezi nejznámější značky na světě. Vždy to byla inovativní společnost s novými vzrušujícími výrobky. A nyní nastal ten správný čas pro tři kreativní tiskárny Kodak, které vám umožní si kdykoliv a kdekoliv vytisknout fotografie.

S těmito tiskárnami si snadno kdykoliv a kdekoliv vytisknete fotografii pomocí aplikace v chytrém telefonu. Stačí stáhnout aplikaci a připojit chytrý telefon přes Bluetooth a začít tisknout.

Všechny tři tiskárny používají technologii D2T2 (termotransferový přenos barev, známý také jako 4Pass), která zajišťuje vynikající kvalitu obrazu a nanáší 3 barvy v jednotlivých vrstvách na fotografický papír. Výsledkem jsou vysoce kvalitní snímky s 16,7 miliony barevných odstínů v barevné stupnici 256 barev.

4.  vrstva je ochranná, díky které je tisk odolný proti vlhkosti, otiskům prstů a vyblednutí. Tím vaše tisky a vzpomínky dlouho vydrží. K provozu tiskárny použijte aplikaci Kodak App, kterou si můžete stáhnout z App Store (iOS) nebo Google Play (Android).

V této uživatelsky přívětivé aplikaci si můžete fotografie upravit podle svého přání. Přidávat rámečky, nálepky a filtry nebo jim dodat romantický černobílý vzhled.

Nejlepším způsobem uchování vzpomínek na krásné léto, je si je vytisknout na nových tiskárnách Kodak.

Tyto nové tiskárny jsou:

KODAK PRINTER DOCK BLUETOOTH 4X6" Vynikající tiskárna do domácnosti. Tiskněte fotografie o velikosti 4 x 6” (10x15 cm) ihned, přímo ze svého chytrého telefonu přes Bluetooth nebo pomocí přiloženého konektoru (Apple Lightning a USB-C) pro chytré telefony.

KODAK MINI 2 PLUS RETRO 2X3" Malé tiskové studio ve vaší ruce. Tiskněte fotografie o velikosti 2,1 x 3,4” (54 x 86 mm) přímo z vašeho telefonu přes Bluetooth. Má vestavěnou baterii a přichází v barevných verzích žluté, černé a bílé s krásným retro vzhledem.

KODAK MINI 3 PLUS RETRO 3X3" Malé tiskové studio ve vaší ruce. Tiskněte fotografie o velikosti 3 x 3” (76 x 76 mm) přímo z vašeho telefonu přes Bluetooth. Má vestavěnou baterii a přichází v barevných verzích žluté, černé a bílé s krásným retro vzhledem.

 

Cena a dodání:

Všechny tři tiskárny budou k dispozici v polovině září 2020 a doporučená maloobchodní cena je: 

KODAK PRINTER DOCK BLACK 4X6"    3.690,- Kč / 149 €

KODAK MINI 2 PLUS RETRO 2X3"         2.390,- Kč / 89 €

KODAK MINI 3 PLUS RETRO 3X3“        2.790,- Kč / 119 €

 

Pro další informace kontaktujte matej.sumka@focusnordic.cz

 

Hlavní vlastnosti:

  • Snadný tisk kdekoliv a kdykoliv
  • Technologie Kodak 4Pass (termosublimační transfer barev)
  • Vysoce kvalitní reprodukce barev.  256 odstínů/barev (16,7 milionů barev)
  • Snadný tisk přímo z chytrého telefonu
  • Nastavení pro kreativní tisk
  • Černobílý tisk. Snadné přidání rámečků, nálepek a filtrů
  • Ochranná vrstva tisku pro odolnost proti vlhkosti, otiskům prstů a vyblednutí
  • Připraveno k tisku přímo z balení včetně cartridge na 10 fotografií

 

 

 

 

 

 


O nás Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz


Kontakty

Matej Sumka
Country Manager
Matej Sumka