Fiskarhedenvillan


Pressrum

Senaste nyheterna

Följ oss på Instagram

Om Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Företaget omsätter 650 miljoner kronor (2019). Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer.

Fiskarhedenvillan har ingen fabrik utan platsbygger alla hus med lösvirke direkt på kundens tomt. Vi brukar säga att vi aldrig bygger samma hus två gånger eftersom alla våra husmodeller på webbplats och i katalog endast är till för inspiration. Vi anpassar varje hus efter kundens behov, och tomtens förutsättningar.

Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på www.fiskarhedenvillan.se/hallbarhet

Publicera foton eller hemma-hos-reportage?

Är du intresserad av att publicera foton eller hemma-hos-reportage så hör av dig till marknad@fiskarhedenvillan.se

Kontaktpersoner

Patrik Andersson
Marketing Director
Patrik Andersson
Pantea Guogardi
Social Media and PR Manager
Pantea Guogardi