2023-07-05 06:15Nyheter

D-Link presenterar nya små multigigabit-switchar för att framtidssäkra affärs- och hemnätverk

DMS-105 och DMS-108, 5/8-portars små 2,5G multigigabit-switcharDe högpresterande nätverksswitcharna har 2,5G multigigabit-anslutning för att uppgradera nätverk i små och medelstora företag (SMB), större verksamheter och hem för morgondagens behov.

[Stockholm – 5 juli, 2023]   D-Link, en global ledare inom nätverks- och kommunitkationssteknik, adderar två nya produkter sin portfölj av multigigabit-switchar: DMS-105 och DMS-108, 5/8-portars små 2,5G multigigabit-switchar.  De nya switcharna tillhandahåller ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt att uppgradera hem- och företagsnätverk  för att eliminera flaskhalsar  och  maximera prestanda och genomströmning.

Med fem eller åtta 2,5G multigigabit-portar ger switcharna snabba och tillförlitliga trådbundna anslutningar till nätverksanslutna lagringsenheter (NAS), Wi-Fi 6-router/accesspunkter, speldatorer och arbetsstationer. Switcharna är perfekta för krävande företags- eller hemnätverksinstallationer och gör det möjligt för användare att blixtsnabbt komma åt nätverksresurser och överföra stora multimediafiler.

DMS-105 och DMS-108 erbjuder QoS-stöd (Quality of Service), vilket gör att olika typer av applikationer kan  prioriteras, beroende på deras betydelse.  IGMP Snooping-stöd optimerar multicast-dataströmmar för bandbreddsintensiva applikationer som IPTV, vilket minskar onödig nätverkstrafik och förbättrar prestandan. 

De små multigigabit-switcharna har låg strömförbrukning och en fläktlös design för att förbättra tillförlitligheten och sänka elkostnaderna samtidigt som de möjliggör tyst drift. Deras kompakta och diskreta metallchassin gör att switcharna enkelt kan installeras där det finns behov.

"D-Link har uppmärksammat de ökande kraven på den moderna arbetsplatsen och det upptagna hemmet, vilket kräver snabbare och pålitlig anslutning", säger Claude Chou, VD för D-Link Europe. "Med sin multigigabit-anslutning och plug-and-play-konstruktion tillhandahåller DMS-105 och DMS-108 exceptionell hastighet och prestanda för att stödja behoven i alla hem- eller företagsnätverk."

 

 



Om D-Link

D-Link designar, utvecklar och tillverkar prisbelönta nätverks- och trådlösa produkter, videoövervaknings och automationslösningar för hem och företag. Som ett världsledande företag skapar D-Link förutsättningar för framtidens sätt att kommunicera. D-Link är även en viktig del inom det smarta hemmet, för att göra det enkelt och prisvärt för människor världen runt att kunna övervaka, automatisera och styra sitt hem vart de än är, när som helst genom en smartphone eller surfplatta. D-Links omfattande utbud av innovativ, högpresterande och intuitiv teknik är tillgängligt både för företag och privatpersoner genom sitt globala nätverk av olika återförsäljare, detaljhandel och tjänsteleverantörer. För mer information, vänligen besök: http://www.dlink.se


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Marketing and Product Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera