2024-02-09 12:00Nyheter

D-Link lanserer AI-støttet smart meshruter for optimalisert, mer pålitelig og raskere Wi-Fi-tilkobling

AQUILA PRO AI M30AQUILA PRO AI AX3000 Wi-Fi 6 Smart Meshruter kombinerer Wi-Fi 6-teknologi med AI for den ultimate hjemmenettverksløsningen.

[Stockholm – 9. februar 2024] – D-Link, en global leder innen nettverks- og tilkoblingsteknologi, har lansert sin nye smarte M30 meshruter i AQUILA PRO AI-familien. Denne banebrytende taiwanskproduserte og kvalitetssikrede meshruteren er konstruert for å adressere Wi-Fi-brukernes tre vanligste problemområder: dekning, hastighet og pålitelighet. Med en innebygd AI-algoritme vil AQUILA PRO AI M30 revolusjonere hjemmenettverksopplevelsen.

AQUILA PRO AI M30 har en elegant, veggmonterbar design som glir sømløst inn i enhver innredning. Den banebrytende industrielle designen huser fem interne antenner, noe som gir forbedret tredimensjonal 360-graders dekning, noe som gjør M30 ideell til å plasseres sentralt i det tilkoblede hjemmet.

Ruteren er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, slik at brukerne enkelt kan administrere sitt smarte hjem med stemmestyring. AQUILA PRO AI M30 kombinerer på en briljant måte estetikk og funksjonalitet for å gi en problemfri Wi-Fi-løsning som gir sømløs og lynrask tilkobling, samt ekstremt høy pålitelighet for hjemmenettverk.

 

Enestående Wi-Fi-dekning

M30 smart meshruter bruker en unik antennearray-design for å utvide et sterkere Wi-Fi-signal, øke sfærisk dekning og eliminere forstyrrelser. En enkelt enhet kan gi dekning på opptil 260 m2 og kan enkelt utvides ved å legge til flere AQUILA PRO AI-enheter, noe som gir flere enheter sømløs Wi-Fi-tilkobling i hele hjemmet.

 

Skyhøy hastighet

AQUILA PRO AI M30 støttes av Wi-Fi 6-teknologi og leverer ekstreme hastigheter på opptil 3 Gbps og støtter 160 MHz båndbredde. Den har en Gigabit Internet WAN-port samt fire Gigabit LAN-porter for kablede enheter som smarte TV-er, spillkonsoller og datamaskiner. M30 sørger for svært raske Wi-Fi-tilkoblinger, selv når hele familien er på nett.

 

Solid pålitelighet

AQUILA PRO AI M30 bruker innovative AI-teknologier, inkludert AI Wi-Fi Optimiser-, AI Mesh Optimiser- og AI Traffic Optimiser-funksjoner, for å sikre overlegen Wi-Fi-ytelse for alle brukerens enheter. AI Wi-Fi Optimiser velger den optimale kanalen for minimal forstyrrelse, mens AI Mesh Optimiser gir rask og pålitelig nettverksdekning ved hjelp av automatisk nettverksoptimalisering og selvreparerende funksjoner. AI Traffic Optimiser sikrer uavbrutt 4K/8K-videostrømming og videosamtaler med AI-støttet QoS-teknologi, noe som sikrer en sømløs og uavbrutt opplevelse.

 

Pålitelig sikkerhet

AQUILA PRO AI M30 overholder de nyeste WPA3-krypterings- og IEC 62443-4-1-standardene, og beskytter nettverket mot uautorisert tilgang. Den tilbyr også foreldrekontrollfunksjoner og separate gjestenettverk for å sikre sikkerheten til alle Wi-Fi-enheter i hjemmet.

 

Enkel installasjon og administrasjon

AQUILA PRO AI M30 er designet slik at du enkelt kan sette opp Wi-Fi-nettverket ditt og administrere det med den intuitive AQUILA PRO AI-appen. AI-assistenten overvåker nettverkets ytelse og gir ukentlige rapporter, selv når du ikke er hjemme, noe som gjør det til en problemfri og praktisk opplevelse.

 

Grønn omstilling

Som en del av "D-Link Green" følger AQUILA PRO AI M30 grønne designprinsipper. Chassiset er laget av en del resirkulert materiale (PCR), som fremmer miljømessig bærekraft. Emballasjen bruker 99 % naturlig plantebasert mineraloljefritt (MOF) blekk, og gaveeskens design reduserer bruken av trykkfarge med over 55 %. M30 drar også nytte av Wi-Fi 6 Target Wake Time (TWT)-funksjonen for å redusere strømforbruket og tilbyr en hvilemodus som automatisk slår av ruteren om natten, noe som sikrer energieffektivitet.

 

"AI driver effektivitet i teknologi over hele verden, og det bør ikke være annerledes for Wi-Fi-tilkoblingsteknologi, " sa Claude Chou, administrerende direktør i D-Link Europe. "Den nye smarte M30 meshruteren i AQUILA PRO AI-familien kombinerer AI-teknologi med Wi-Fi 6 for å levere den mest optimaliserte, pålitelige og raske tilkoblingsløsningen, noe som gjør den perfekt for små kontorer og hjemmekontorer, samt brukere som ønsker å løse Wi-Fi-problemer som dårlig dekning og lave hastigheter."



Om D-Link

D-Link designer, utvikler og produserer prisbelønte nettverks- og trådløse produkter, videoovervåkning og automatiseringsløsninger for hjem og bedrift. Som et verdensledende selskap skaper D-Link betingelsene for fremtidens kommunikasjon. D-Link er også en viktig del av smarthjemmet, så det er enkelt og rimelig for folk over hele verden å kunne overvåke, automatisere og kontrollere hjemmene sine uansett hvor de er, når som helst via en smarttelefon eller nettbrett. D-Links omfattende serie med innovativ og intuitiv teknologi med høy ytelse er tilgjengelig for både bedrifter og enkeltpersoner gjennom sitt globale nettverk av ulike forhandlere, detaljhandlere og tjenesteleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: https://eu.dlink.com/no/nb


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera