2023-11-30 12:59Uutiset

D-Linkin DWA-F18 VR Air Bridge räätälöity Meta Quest 3:a varten

D-Link VR Air Bridge (DWA-F18)DWA-F18 VR Air Bridge tukee Meta Quest -laseja luoden nopeamman, virtaviivaisemman ja paremman pelikokemuksen.

[Tukholma – 30. marraskuuta, 2023] - D-Link, maailman johtava verkko- ja viestintäteknologian yritys, on tehnyt eksklusiivista yhteistyötä Metan kanssa lanseeratakseen DWA-F18 VR Air Bridgen, joka sai ylistäviä arvosteluja debyyttinsä jälkeen Pohjois-Amerikassa viime vuonna ja julkaistiin Suomessa heinäkuussa. Tämä langaton adapteri tukee Meta Quest 2- ja Meta Quest Pro -laseja sekä uusinta tänä vuonna julkaistua versiota, Meta Quest 3:a.

DWA-F18 VR Air Bridge tarjoaa helpon asennuksen ja optimoidun suorituskyvyn Meta Quest -laseille, mikä parantaa käyttökokemusta valjastamalla Wi-Fi 6:n tehon luomaan salamannopean ja viiveettömän yhteyden pelitietokoneiden ja Meta Quest -lasien välille.

Sulavalinjaisemman ja tyylikkäämmän Meta Quest 3:n avulla käyttäjät voivat nauttia vertaansa vailla olevasta liikkumisvapaudesta langattoman linkin ansiosta, joka mahdollistaa täysin kytkemättömän 360 asteen liikkeen, eliminoi sotkeutuneiden johtojen ja rajoitetun liikkuvuuden riskin ja nostaa pelikokemuksen seuraavalle tasolle.

Uusimmat Meta Quest 3 VR -lasit sisältävät sisäänrakennetun tuen  käsiseurantatekniikalle, mikä poistaa ohjaimien tarpeen virtuaalimaailmaan tutustuessa. Direct Touch -teknologian ja DWA-F18 VR Air Bridgen avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa suoraan virtuaalisten objektien kanssa rajoittamatta ulottuvuutta käsiensä kantamaan mukaansatempaavamman kokemuksen saamiseksi. Meta Quest 3:n ja DWA-F18 VR Air Bridgen tehokas yhdistelmä integroi saumattomasti virtuaalisen ja todellisen maailman tarjoten parannetun reaaliaikaisen suoratoiston ja graafisen suorituskyvyn. Tämä mahdollistaa erittäin selkeät yksityiskohdat ja sujuvamman suorituskyvyn VR-peleissä, mikä luo todella henkeäsalpaavan käyttökokemuksen.

DWA-F18 VR Air Bridge on nyt saatavilla Suomessa. Lisätietoja: https://eu.dlink.com/fi/fi/products/dwa-f18-vr-air-bridge



Tietoa D-Link

D-Link suunnittelee, kehittää ja valmistaa palkittuja verkko- ja langattomia tuotteita, videovalvonta- ja automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Maailman johtavana yrityksenä D-Link luo edellytykset tuleville viestintätavoille. D-Link on myös tärkeä osa älykotia, jotta ihmisillä ympäri maailmaa on helppoa ja edullista pystyä seuraamaan, automatisoimaan ja hallitsemaan kotiaan missä tahansa, milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. D-Linkin kattava innovatiivisten, suorituskykyisten ja intuitiivisten teknologioiden valikoima on sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavilla sen maailmanlaajuisen erilaisten vähittäiskauppiaiden, jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien verkoston kautta. Lisätietoja: http://www.dlink.fi


Kontaktit

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera