2023-08-28 06:43Uutiset

D-Link esittelee uuden sarjan pinottavia hallittuja multigigabit-kytkimiä, joissa on Layer 3 -toiminnot

DMS-3130-30TS & DMS-3130-30PSParempi luotettavuus yhdistettynä korkeaan käytettävyyteen ja joustavuuteen tukemaan turvallisten yritys- ja kaupunkiverkkojen tarpeita

[Tukholma – 28. elokuuta 2023] – D-Link, maailmanlaajuinen verkko- ja yhteysteknologioiden johtava yritys, on lanseerannut täysin uuden DMS-3130-kytkinsarjan. Sarjan pinottavat hallitut monigigabittiset kytkimet Layer 3 -toiminnolla on suunniteltu lisäämään kykyä yhdistää laitteita suojatussa yritysverkossa tai reunakytkiminä kaupunkiverkkoihin.

Uudet monigigabittiset kytkimet tukevat monilähetystä ja ovat saaneet parannetun turvallisuuden, mikä tekee niistä täydellisen kytkimen yhteyden muodostamiseen laitteisiin, joilla on erilaiset kapasiteettitarpeet.  Uuden sarjan molemmissa malleissa  (DMS-3130-30PS ja DMS-3130-30TS) on kaksi 10GBASE-T-porttia ja neljä 10G/25G SFP28 -porttia, jotka lisäävät monipuolisuutta ja nopeutta. DMS-3130-30PS:ssä on kuusitoista 2,5G PoE+- ja kahdeksan 5G PoE++ -porttia, jotka ovat ihanteellisia korkean suorituskyvyn Wi-Fi 6/6E -tukiasemille. 802.3bt PoE++ tarjoaa jopa 60 wattia, joten virtaa kuluttavat laitteet, kuten videoneuvottelujärjestelmät, rakennusautomaatiolaitteet, näytöt ja valaistus, voivat saada virtaa ja liittää yhdellä kaapelilla. Lisäksi kytkimet tarjoavat sisäänrakennetun 6 kV: n ylijännitesuojan kaikissa PoE- ja ei-PoE-käyttöporteissa, mikä eliminoi ulkoisten ylijännitesuojien tarpeen.

Molemmat mallit on suunniteltu asiakkaille, jotka tarvitsevat verkon maksimaalisen käytettävyyden. Ne tukevat esimerkiksi redundantteja virtalähteitä ja keskeisiä luotettavuusominaisuuksia verkon häiriönsietokyvyn parantamiseksi. Toinen tärkeä ominaisuus on Ethernet Ring Protection Switching (ERPS), joka minimoi palautumisajan alle 50 ms:iin.

Kuormituksen tasaamiseen ja vikasietoisuuteen monikytkin- tai palvelinympäristössä DMS-3130-sarja tarjoaa dynaamisen 802.1AX-linkkien yhdistämisominaisuuden. Advanced Layer 3 -ominaisuudet, kuten staattinen reititys, RIP/RIPng ja OSPF, parantavat verkon turvallisuutta ja tehokkuutta, yksinkertaistavat konfigurointia ja käyttöönottoa sekä tarjoavat skaalautuvuutta suuremmille verkoille ja monimutkaisille topologioille.

DMS-3130-sarja mahdollistaa myös useiden kytkimien yhdistämisen yhdeksi fyysiseksi tai virtuaaliseksi pinoksi. Pinoaminen yksinkertaistaa hallintaa ja tarjoaa yhden IP-osoitteen pinon kaikkien kytkimien hallintaan. Jopa 9 kytkintä voidaan pinota fyysisesti DAC-/kuitukaapelilla, mikä tarjoaa jopa 234 monigigabittistä porttia, mikä mahdollistaa kytkentäkapasiteetin kasvattamisen kysynnän mukaan. Fyysinen pinoaminen mahdollistaa sujuvan laajenemisen ja vikasietoisuuden, ja luotettavuus vikasietoisten topologioiden ansiosta takaa vakaan liitettävyyden.

"D-Linkillä ymmärrämme, että yritykset etsivät yhä enemmän tapoja parantaa verkkojaan, olipa kyse nopeudesta, luotettavuudesta tai turvallisuudesta", sanoo D-Link Europen toimitusjohtaja Claude Chou. "Parannetuilla luotettavuusominaisuuksillaan, parannetulla käytettävyydellään ja joustavuudellaan DMS-3130-sarja on suunniteltu tukemaan nykyaikaisten pk-yritysten ja yritysten tarpeita."

 

 



Tietoa D-Link

D-Link suunnittelee, kehittää ja valmistaa palkittuja verkko- ja langattomia tuotteita, videovalvonta- ja automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Maailman johtavana yrityksenä D-Link luo edellytykset tuleville viestintätavoille. D-Link on myös tärkeä osa älykotia, jotta ihmisillä ympäri maailmaa on helppoa ja edullista pystyä seuraamaan, automatisoimaan ja hallitsemaan kotiaan missä tahansa, milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. D-Linkin kattava innovatiivisten, suorituskykyisten ja intuitiivisten teknologioiden valikoima on sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavilla sen maailmanlaajuisen erilaisten vähittäiskauppiaiden, jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien verkoston kautta. Lisätietoja: http://www.dlink.fi


Kontaktit

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera