2023-07-05 05:30Lehdistötiedote

D-Link esittelee uudet pienet multigigabit-kytkimet yritys- ja kotiverkkojen tulevaisuudenkestävyyden varmistamiseksi

DMS-105 ja DMS-108, 5/8 portin pienet 2,5 G:n monigigabittiset kytkimetTehokkaissa verkkokytkimissä on 2,5 G:n monigigabittinen yhteys, joka päivittää pk- ja suurten yritysten verkot sekä kotiverkot huomisen tarpeisiin.

[Tukholma - 5. heinäkuuta, 2023]   D-Link, maailmanlaajuinen verkko- ja yhteysteknologioiden johtava yritys, lisää kaksi uutta tuotetta monigigabittisten kytkimien valikoimaansa: DMS-105 ja DMS-108, 5/8 portin pienet 2,5G-multigigabit-kytkimet.  Uudet kytkimet tarjoavat nopean, helpon ja edullisen tavan päivittää koti- ja yritysverkkoja pullonkaulojen poistamiseksi ja suorituskyvyn sekä läpäisykyvyn maksimoimiseksi.

Viiden tai kahdeksan 2,5 G:n monigigabittisen portin ansiosta kytkimet tarjoavat nopeat ja luotettavat langalliset yhteydet verkkoon liitettyihin tallennuslaitteisiin (NAS), Wi-Fi 6 -reitittimiin/tukiasemiin, pelitietokoneisiin ja työasemiin. Täydelliset vaativiin yritys- tai kotiverkkoasetuksiin, kytkimien avulla käyttäjät voivat käyttää verkkoresursseja ja siirtää suuria multimediatiedostoja salamannopeasti.

DMS-105 ja DMS-108 tarjoavat Quality of Service (QoS) -tuen, joka mahdollistaa erityyppisten sovellusten priorisoinnin niiden tärkeyden mukaan.  IGMP Snooping -tuki optimoi multicast-liikenteen tietovirrat kaistanleveyttä vaativille sovelluksille, kuten IPTV: lle, vähentäen tarpeetonta verkkoliikennettä ja parantamalla suorituskykyä. 

Pienissä monigigabittisissä kytkimissä on alhainen virrankulutus ja tuulettimeton rakenne, jotka parantavat luotettavuutta ja alentavat sähkökustannuksia mahdollistaen samalla hiljaisen toiminnan. Niiden kompakti ja huomaamaton metallirunko mahdollistaa kytkimien helpon asentamisen tarvittavaan paikkaan.

"D-Link on huomioinnut modernin työpaikan ja kiireisen kodin kasvavat vaatimukset, jotka edellyttävät nopeampia ja luotettavampia yhteyksiä", sanoo D-Link Europen toimitusjohtaja Claude Chou. "Monigigabittisen liitettävyytensä ja plug-and-play-suunnittelunsa ansiosta DMS-105 ja DMS-108 tarjoavat poikkeuksellisen nopeuden ja suorituskyvyn tukeakseen koti- tai yritysverkkojen kaikkia tarpeita."

 

 

 

 



Tietoa D-Link

D-Link suunnittelee, kehittää ja valmistaa palkittuja verkko- ja langattomia tuotteita, videovalvonta- ja automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Maailman johtavana yrityksenä D-Link luo edellytykset tuleville viestintätavoille. D-Link on myös tärkeä osa älykotia, jotta ihmisillä ympäri maailmaa on helppoa ja edullista pystyä seuraamaan, automatisoimaan ja hallitsemaan kotiaan missä tahansa, milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin kautta. D-Linkin kattava innovatiivisten, suorituskykyisten ja intuitiivisten teknologioiden valikoima on sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavilla sen maailmanlaajuisen erilaisten vähittäiskauppiaiden, jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien verkoston kautta. Lisätietoja: http://www.dlink.fi


Kontaktit

Roger Jarleswärd
MARKETING AND PRODUCT MANAGER
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
MARKETING COORDINATOR
Camilla Herrera