2024-02-09 12:00Nyheder

D-Link lancerer AI-understøttet smart mesh-router til optimeret, mere pålidelig og hurtigere Wi-Fi-forbindelse

AQUILA PRO AI M30AQUILA PRO AI AX3000 Wi-Fi 6 Smart Mesh-router kombinerer Wi-Fi 6-teknologi med AI til den ultimative hjemmenetværksløsning.

[Stockholm – 9. februar 2024] – D-Link, en global leder inden for netværks- og tilslutningsteknologi, har lanceret sin nye smarte M30 mesh-router i AQUILA PRO AI-familien. Denne banebrydende taiwansk-fremstillede og kvalitetssikrede mesh-router er konstrueret til at imødekomme Wi-Fi-brugeres tre mest almindelige bekymringsområder: dækning, hastighed og pålidelighed. Med en indbygget AI-algoritme vil AQUILA PRO AI M30 revolutionere hjemmenetværksoplevelsen.

AQUILA PRO AI M30 har et slankt, vægmonterbart design, der passer problemfrit ind i enhver indretning. Dens banebrydende industrielle design huser fem interne antenner, hvilket giver forbedret tredimensionel 360-graders dækning, hvilket gør M30 ideel til at placere centralt i det tilsluttede hjem.

Routeren er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, så brugerne nemt kan administrere deres smarte hjem med stemmestyring. AQUILA PRO AI M30 kombinerer brillant æstetik og funktionalitet for at give en problemfri Wi-Fi-løsning, der giver problemfri og lynhurtig forbindelse samt ekstremt høj pålidelighed til hjemmenetværk.

 

Fremragende Wi-Fi-dækning

M30 smart mesh-routeren bruger et unikt antennearray-design til at udvide et stærkere Wi-Fi-signal, øge sfærisk dækning og eliminere interferens. En enkelt enhed kan give dækning på op til 260 m2 og kan nemt udvides ved at tilføje yderligere AQUILA PRO AI-enheder, hvilket giver flere enheder problemfri Wi-Fi-forbindelse i hele hjemmet.

 

Skyhøj hastighed

UNDERSTØTTET AF WI-FI 6-teknologi leverer AQUILA PRO AI M30 ekstreme hastigheder på op til 3 Gbps og understøtter 160 MHz båndbredde. Den har en Gigabit Internet WAN-port samt fire Gigabit LAN-porte til kablede enheder såsom smart-tv'er, spilkonsoller og computere. M30 sikrer ultrahurtige Wi-Fi-forbindelser, selv når hele familien er online.

 

Solid pålidelighed

AQUILA PRO AI M30 bruger innovative AI-teknologier, herunder AI Wi-Fi Optimiser-, AI Mesh Optimiser- og AI Traffic Optimiser -funktioner, for at sikre overlegen Wi-Fi-ydeevne for alle brugerens enheder. AI Wi-Fi Optimiser vælger den optimale kanal for minimal interferens, mens AI Mesh Optimiser giver hurtig og pålidelig netværksdækning ved hjælp af automatisk netværksoptimering og selvreparerende funktioner. AI Traffic Optimiser sikrer uafbrudt 4K/8K videostreaming og videoopkald med AI-understøttet QoS-teknologi, hvilket sikrer en problemfri og uafbrudt oplevelse.

 

Pålidelig sikkerhed

AQUILA PRO AI M30 overholder de nyeste WPA3-krypterings- og IEC 62443-4-1-standarder, der beskytter dit netværk mod uautoriseret adgang. Det tilbyder også forældrekontrolfunktioner og separate gæstenetværk for at sikre sikkerheden for alle Wi-Fi-enheder i hjemmet.

 

Nem installation og administration

AQUILA PRO AI M30 er designet til at give dig mulighed for nemt at konfigurere dit Wi-Fi-netværk og administrere det med den intuitive AQUILA PRO AI-app. AI-assistenten overvåger dit netværks ydeevne og leverer ugentlige rapporter, selv når du ikke er hjemme, hvilket gør det til en problemfri og praktisk oplevelse.

 

Grøn omstilling

Som en del af "D-Link Green" følger AQUILA PRO AI M30 grønne designprincipper. Chassiset er lavet  af en del af genbrugsmateriale (PCR), som fremmer miljømæssig bæredygtighed. Emballagen bruger 99% naturligt plantebaseret mineraloliefrit (MOF) blæk, og gaveæskens design reducerer brugen af trykfarve med over 55%. M30 udnytter også Wi-Fi 6 TWT-funktionen (Target Wake Time) til at reducere strømforbruget og tilbyder en dvaletilstand, der automatisk slukker routeren om natten, hvilket sikrer energieffektivitet.

 

"AI driver effektiviteten inden for teknologi over hele verden, og det bør ikke være anderledes for Wi-Fi-forbindelsesteknologi," sagde Claude Chou, administrerende direktør for D-Link Europe. "Den nye smarte M30 mesh-router i AQUILA PRO AI-familien kombinerer AI-teknologi med Wi-Fi 6 for at levere den mest optimerede, pålidelige og hurtige forbindelsesløsning, hvilket gør den perfekt til små kontorer og hjemmekontorer samt brugere, der ønsker at løse Wi-Fi-problemer såsom dårlig dækning og langsomme hastigheder."



Om D-Link

D-Link designer, udvikler og producerer prisbelønnede netværks- og trådløse produkter, videoovervågning og automatiseringsløsninger til hjem og forretning. Som en verdensledende virksomhed skaber D-Link betingelserne for fremtidens kommunikation. D-Link er også en vigtig del af det smarte hjem, så det er let og overkommeligt for mennesker over hele verden at være i stand til at overvåge, automatisere og kontrollere deres hjem, uanset hvor de er, når som helst via en smartphone eller tablet. D-Links omfattende serie af innovative, højtydende og intuitiv teknologi er tilgængelige for både virksomheder og enkeltpersoner gennem sit globale netværk af forskellige forhandlere, detailhandlere og tjenesteudbydere. For mere information, besøg: http://www.dlink.dk


Kontaktpersoner

Roger Jarleswärd
Product and Marketing Manager
Roger Jarleswärd
Camilla Herrera
Marketing Coordinator
Camilla Herrera