2021-11-19 13:25Nyheter

20-årsjubileum - Sådan far sådan son, eller?

2017 väljer Gunnar att gå i pension och lämna över stafettpinnen till sin son Jonas som redan då hade arbetat i företaget både som säljare och säljchef i många år.

Ledarstilen mellan pappa Gunnar och Jonas skiljer sig åt och rutiner börjar sätta sig i takt med att bolaget mognar. 

På många sätt är det ett helt nytt företag idag jämfört med hur det såg ut i början av 2000-talet.
- Jonas Lund

För Jonas är det viktigt att vi behåller den framgångsrika kulturen och de positiva krafter som vi har i bolaget samtidigt som vi blir mer strukturerade och tydligare mot våra kunder. För samtidigt som vi har ett tydligt kundfokus och stor närvaro ute hos våra kunder så är våra medarbetare otroligt viktiga för oss. Det är medarbetarna som gör verksamheten möjlig. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats som både kan attrahera och behålla de bästa människorna i branschen. 

En sak som inte är ny, är vår övertygelse att frihet under ansvar ger medarbetare som tar ansvar och växer och utvecklas med bolaget, det är en av våra framgångsfaktorer som har präglat Combimix sedan starten. Det är också något som ständigt återkommer som en av de bästa sakerna med att jobba på Combimix. 

Man ger ansvar till dem som vill ta det. Men man är även bra på att pusha de som inte vågar. På Combimix kan man utvecklas. Det ser man inte minst på de rekryteringar som sker inom företaget. Här finns utvecklings-möjligheter. Man tar tillvara på de som vill mer, det tycker jag är bra.
- Anna Widell

Tillsammans bygger vi ett företag som är rustat för framtiden. Vår vision “Tillsammans för ett hållbart resultat” speglar tydligt den ambitionen.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup