2021-09-24 12:09Nyheter

20-årsjubileum - En av grundarna går i pension

Gerd var en av de tre grundarna som var med och startade Combimix. Hon var den sunda skeptikern i trion, en viktig hörnsten. Efter elva år i bolaget gick hon i pension 2012.

Att komma in och ta över efter en nyckelperson i ett bolag är inte lätt, men Anna gjorde det med bravur. När Gerd gick i pension 2012 ersattes hon av Anna Widell. För att ge en så bra grund att jobba vidare med så började Anna på Combimix 2011, ett halvår innan Gerd skulle gå i pension.  

Det var en otrolig trygghet och jag tycker den överlämningen säger en del om hur Combimix är som företag. Man är mån om människor, säger Anna.

Anna kom från en helt annan bransch med helt andra nyckeltal att hålla reda på. ”Det var mycket att lära sig, men jag hade stor hjälp av att Gerd gick parallellt med mig under sex månader. Det var en otrolig trygghet och jag tycker den överlämningen säger en del om hur Combimix är som företag. Man är mån om människor.”, säger Anna.


Om Combimix

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kontaktpersoner

Towe Aastrup
Marknadskoordinator
Towe Aastrup